Seagate HDD oyun için alınır mı?

KARA1964

Decapat
Eski kasamdaki HDD ve SATA SSD'yi bu kasaya takmıştım yetmemeye başladı ekstra olarak bir tane daha HDD almayı düşünüyorum. Bu HDD'ye hikayeli veya solo oynadığım oyunları koymayı düşünüyorum. Online oyunları sistemin yüklü olduğu M.2 SSD'ye taşıdım.
Merak ettiğim bir şey daha var bu HDD'yi aldığım zaman M.2 SSD'deki oyunla bu HDD'deki oyunu oynarken aralarında nasıl bir fark yaşarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle oyunlar için HDD önermiyorum, kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Depolama için HDD kullanılır da bu devirde oyunlarda HDD bayağı üzer hocam.

Oyunlar HDD de geç açılıyor. Ara yüklemeler uzun sürüyor. İnan hiç değmez. Azıcık daha eklersen 1TB SSD alırsın.

Hocam açılış süresi dışında fark yok denilebilir. Keskinlikle alınmaz diye bir şey söylemek yanlış olur. Ama üstüne biraz daha ekleyip M.2 SSD almak daha mantıklı olacaktır. Artık aradaki fiyat farkları epey bir kapandı.

Hdd artık video fotoğraf vs depolama haricinde alınmaz.

Kimse önermiyor ama aklımdaki şu: kasamda olanlar M.2 SSD 1TB, SATA SSD 128 GB, HDD ise 500GB. M.2 SSD'de en çok oynadığım oyunları tutuyorum. Diğer disklerde ise ayda yılda bir oynadığım oyunları koymayı düşünüyorum. İnternetim çok yavaş olduğu için sürekli indirip silme şansım yok, bu yüzden böyle bir yöntem düşünüyorum.

Yoksa o oyunların yüzüne bile bazen bakmadığım oluyor. M.2 SSD'de ise en çok oynadığım oyunlar ETS 2, Valorant, GTA, L4D2, ACC ve Forza gibi oyunlar var.

Şöyle olur, oynamadığınız oyunları HDD'de tutarsınız, baktınız oyun sardı ise SSD'ye taşır devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…