- Makaleler
- 4
Dogrusunu soyle o zamanÖyle bir şey yok. Baktığın veriler, yaptığın yorumlar yanlış. SMART güvenilir değil demek de bambaşka bir yorum olmuş.
HD Tune sürümün ne diye soruyorum?
Dogrusunu soyle o zamanÖyle bir şey yok. Baktığın veriler, yaptığın yorumlar yanlış. SMART güvenilir değil demek de bambaşka bir yorum olmuş.
HD Tune sürümün ne diye soruyorum?
Konuya yazdığımı okursun.Dogrusunu soyle o zaman![]()
Sürüm eski. 6.00 sürümünü indir ve diskin smart verilerini at.CrystalDisk içinde aynısı geçerli. HD Tune sürümü 2.55
Sürüm eski. 6.00 sürümünü indir ve diskin Smart verilerini at.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak Şurdan yönetim olayları raporunu da at.
Sistem, verileri işlem günlüğüne gönderemedi. Birim Kimliği: E:, Cihaz Adı :\Device\HarddiskVolume7 içinde bozulma olabilir.
Hata durumu: Varolmayan bir aygıt belirtildi.
Cihaz GUID'si: {430aae90-0fdb-f57c-e516-b45e75fc2894}
Cihaz üreticisi:
Cihaz modeli: ST1000DM010-2EP102
Cihaz düzeltmesi: CC46
Cihaz seri numarası: ZN1VNXZ4
Veri yolu türü: SATA
Bağdaştırıcı seri numarası:
Disk herhangi bir darbe almadi çok yük altında kalmadı, birdenbire patlamasının sebebi nedir?Disk ile ilgili çok fazla uyarı var. Dosyanın hepsi disk uyarısı.
Eki Görüntüle 2209043Rich (BB code):Sistem, verileri işlem günlüğüne gönderemedi. Birim Kimliği: E:, Cihaz Adı :\Device\HarddiskVolume7 içinde bozulma olabilir. Hata durumu: Varolmayan bir aygıt belirtildi. Cihaz GUID'si: {430aae90-0fdb-f57c-e516-b45e75fc2894} Cihaz üreticisi: Cihaz modeli: ST1000DM010-2EP102 Cihaz düzeltmesi: CC46 Cihaz seri numarası: ZN1VNXZ4 Veri yolu türü: SATA Bağdaştırıcı seri numarası:
104 Tahsis edilen sektör uyarısı, dikkat edilmesi gereken bir uyarı. Diskin, veri kaybı yaşadığı da yazıyor olaylarda. Çok güvenmem ben bu diske.
Diskin içindeki sektörlerin kötürüm olması. Bunun tek sebebi bir yere çarpmak falan da değil. sıcak çalışma ortamları ve diskin st olması da yeterli sebepler arasında. St disklerde sık bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.