cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 14 Nisan 2014 #1 Selam arkadaşlar, bir kaç gündür mavi ekran hatası alıyorum ve HDD den kaynakladığını düşünüyorum HD Tune programıyla HDD nin benchmark ını aldım. HD Tune programından pek anlamadığım için sizle bu görüntüleri paylaşıyorum, harddiskimde bi hata bi hasar varmı acaba?
Selam arkadaşlar, bir kaç gündür mavi ekran hatası alıyorum ve HDD den kaynakladığını düşünüyorum HD Tune programıyla HDD nin benchmark ını aldım. HD Tune programından pek anlamadığım için sizle bu görüntüleri paylaşıyorum, harddiskimde bi hata bi hasar varmı acaba?
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 14 Nisan 2014 #2 Benim eski bilgisayarımda aynı sorun vardı Mavi ekran genelde RAM'den kaynaklanabiliyor, bence sadece HDD'den şüphelenme.. kolay gelsin.
Benim eski bilgisayarımda aynı sorun vardı Mavi ekran genelde RAM'den kaynaklanabiliyor, bence sadece HDD'den şüphelenme.. kolay gelsin.
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 14 Nisan 2014 #3 rinkull dedi: Benim eski bilgisayarımda aynı sorun vardı Mavi ekran genelde RAM'den kaynaklanabiliyor, bence sadece HDD'den şüphelenme.. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Yok malesef mavi ekran hatası RAM için değil, KERNEL_DATA_İNPAGE_ERROR diye hata veriyor.
rinkull dedi: Benim eski bilgisayarımda aynı sorun vardı Mavi ekran genelde RAM'den kaynaklanabiliyor, bence sadece HDD'den şüphelenme.. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Yok malesef mavi ekran hatası RAM için değil, KERNEL_DATA_İNPAGE_ERROR diye hata veriyor.
crackpot Kilopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 36 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dizgi 15 Nisan 2014 #4 Sonuçlarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Tabi Error Scan yani bad sector taramasını quick scan işaretli olmadan yaptıysanız hersey normal.
Sonuçlarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Tabi Error Scan yani bad sector taramasını quick scan işaretli olmadan yaptıysanız hersey normal.