G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.312 Makaleler 2 Çözümler 19 1 Ekim 2023 #11 Rob dedi: Hocam ikinci elde de bu fiyata yakın koymuş çoğu kişi ona göre hesapladım ben. Genişletmek için tıkla... Kanka gidip sarı siteye mi baktın orası bir başka alem sen oraya hiç takılma benim dediğim en mantıklı en doğru yol yine de ürün senin sen bilirsin.
Rob dedi: Hocam ikinci elde de bu fiyata yakın koymuş çoğu kişi ona göre hesapladım ben. Genişletmek için tıkla... Kanka gidip sarı siteye mi baktın orası bir başka alem sen oraya hiç takılma benim dediğim en mantıklı en doğru yol yine de ürün senin sen bilirsin.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 3 Ekim 2023 #12 Kaça sattın?
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Ekim 2023 #13 ginowhis dedi: Kaça sattın? Genişletmek için tıkla... Satmadım Hocam yeni ilan açtım teklif yapabilirsiniz ordan, ona göre ortayı buluruz.
ginowhis dedi: Kaça sattın? Genişletmek için tıkla... Satmadım Hocam yeni ilan açtım teklif yapabilirsiniz ordan, ona göre ortayı buluruz.