V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Merhabalar herkese, Yeni bir Seagate One Touch 12 TB harici hard disk edindim. CrystalDiskInfo Aoi Edition ve SeaTools'da test ettim ve sağlıklı gösteriyor ama hariçi hard diskten ince bir ses geliyor. Aşağıdaki videoda tam 20. saniyede harici hardiski devre dışarı bıraktığımda oluşan sessizlik sonrası o bahsettiğim ince sesi anlayacaksınız. Sizce bu ses normal mi? Geri mi iade etmeyelim sizce? Video: Watch Seagate External Tiny Noise cutter.com) | Streamable
Merhabalar herkese, Yeni bir Seagate One Touch 12 TB harici hard disk edindim. CrystalDiskInfo Aoi Edition ve SeaTools'da test ettim ve sağlıklı gösteriyor ama hariçi hard diskten ince bir ses geliyor. Aşağıdaki videoda tam 20. saniyede harici hardiski devre dışarı bıraktığımda oluşan sessizlik sonrası o bahsettiğim ince sesi anlayacaksınız. Sizce bu ses normal mi? Geri mi iade etmeyelim sizce? Video: Watch Seagate External Tiny Noise cutter.com) | Streamable
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.741 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 26 Ekim 2024 #2 Tahminimce harici güç kaynağıyla çalışıyor. Güç kaynağının sesidir yüksek ihtimalle ya da coilwhine sesi de olabilir. Artı 0 Eksi
Tahminimce harici güç kaynağıyla çalışıyor. Güç kaynağının sesidir yüksek ihtimalle ya da coilwhine sesi de olabilir.
KS KS V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Emperor4231 dedi: Tahminimce harici güç kaynağıyla çalışıyor. Güç kaynağının sesidir yüksek ihtimalle ya da coilwhine sesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Harici hard disk olduğu için adaptör ile çalışıyor. Coil Whine derken hard diskte coil whine mi oluyor? Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Tahminimce harici güç kaynağıyla çalışıyor. Güç kaynağının sesidir yüksek ihtimalle ya da coilwhine sesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Harici hard disk olduğu için adaptör ile çalışıyor. Coil Whine derken hard diskte coil whine mi oluyor?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.741 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 27 Ekim 2024 #4 Vsadnik dedi: Harici hard disk olduğu için adaptör ile çalışıyor. Coil Whine derken hard diskte coil whine mi oluyor? Genişletmek için tıkla... HDD'de değil güç kaynağında coilwhine olabilir. Artı 0 Eksi
Vsadnik dedi: Harici hard disk olduğu için adaptör ile çalışıyor. Coil Whine derken hard diskte coil whine mi oluyor? Genişletmek için tıkla... HDD'de değil güç kaynağında coilwhine olabilir.
KS KS V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 Emperor4231 dedi: HDD'de değil güç kaynağında coilwhine olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ses harici hard diskten geliyor, siz güç kaynağı diyorsunuz hocam Zaten hard diski kapatınca o ses de gidiyor Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: HDD'de değil güç kaynağında coilwhine olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ses harici hard diskten geliyor, siz güç kaynağı diyorsunuz hocam Zaten hard diski kapatınca o ses de gidiyor