Seagate Skyhawk 2TB HDD ederi nedir?

Shiva001

Hectopat
Daha fazla  
1630082957322.png

HD Tune değerleri böyle.

1630082990163.png

Hard Disk Sentinel bu şekilde.
Bu hard diski kaç TL'ye satabilirim?
ya da alacak varsa fiyat teklif edebilir.

Kanka ikinci el satıyorsun zaten görüntülerini de atarsın alacak adam fotolara bakar zaten :D sıfırı zaten 500TL:D 300TL indirimli satıyorsun sanki adama ürünü göndermeyecek misin:D bende tek kırmızı olan hddmi satmıştım:D

İki fotoğrafıda adama atsam nasıl 300TL verecek ki onu anlamadım HD Tune tamam da hard disk sentinelde kötü gözüküyor durum

İki fotoğrafıda adama atsam nasıl 300TL verecek ki onu anlamadım HD Tune tamam da hard disk sentinelde kötü gözüküyor.

Hee kanka ben direk üstteki yesil alana baktım:D orada sıkıntı görmeyince normal sandım:D sen kullanırken takılma sesi geliyor mu HDD ya da veri transferi yaptığında kasma falan :D olmadı kanka 150 sat:d

Hee kanka ben direk üstteki yesil alana baktım:D orada sıkıntı görmeyince normal sandım:D sen kullanırken takılma sesi geliyor mu HDD ya da veri transferi yaptığında kasma falan :D olmadı kanka 150 sat:d
Ses yok da mesela oyun yüklerken bir anda kapanıyor hdd
bazen görüyor bilgisayar bazen görmüyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı