Seagate SkyHawk ST1000VX005 1 TB 3.5' SATA 3 HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
ST1000DM010 modelini kesinlikle almayın. Aynı modelden bende var (ST1000DM010-2EP102) ve aldığıma aşırı pişman oldum. SSD ile birlikte kullanıyorum ve SSD'de bulunan işletim sistemini Windows 10'dan 8.1'e düşürdüğümde hard disk kafayı yemeye başlıyor ve 10'a geri döndüğümde düzelmiyor. Aynı sorundan bir kez servise de gitti diske format atıp geri gönderdiler "bir sorun yok" diye ama sonra işletim sistemini 8.1'e geri düşünce yeniden aynı sorunlar başladı ve işin kötüsü hard diski biçimlendirmeme rağmen düzelmiyor. Nedenini bende bilmiyorum, bu modelde firmware hatası olduğunu düşünüyorum. İşin daha da kötüsü firmware yazılımı Seagate'in verdiği en son sürüm ve Seagate'in müşteri hizmetlerine internetten hiç bir türlü ulaşamıyorum ve Türkiye için destek telefon hatları da yok. Bu saatten sonra Seagate de almam zaten. Daha ürün sattıkları bir ülkede destek vermediklerinden ve sorunlu olduğu belli olan bir hard disk modelini "bir sorun yok" diye format atıp geri göndermelerinden umursamaz bir firma oldukları belli oluyor. Düzgün bir Western Digital modeli alın daha iyi.