oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 26 Ocak 2020 #1 Normalde bileşenleri kendim araştırarak indirimli fiyatlarda alırım ama bunu bir bilgisayarcıdan almak zorunda kalmıştım.
Normalde bileşenleri kendim araştırarak indirimli fiyatlarda alırım ama bunu bir bilgisayarcıdan almak zorunda kalmıştım.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #2 Bilgisayarı topladıysanız eğer HD Tune ile test edebilirsiniz. Eğer sağlıklı ise sorun yok demektir.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 23 Nisan 2020 #3 HABAR dedi: Bilgisayarı topladıysanız eğer HD Tune ile test edebilirsiniz. Eğer sağlıklı ise sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Şu an anakart ve işlemci eksiğim olduğu için kullanamıyorum. HDD'i alalı birkaç yıl oldu.
HABAR dedi: Bilgisayarı topladıysanız eğer HD Tune ile test edebilirsiniz. Eğer sağlıklı ise sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Şu an anakart ve işlemci eksiğim olduğu için kullanamıyorum. HDD'i alalı birkaç yıl oldu.