Arkadaşlar selamlar yaklaşık 2 hafta önce bir sistem topladım. Sistemde 1 adet 120 gb ssd 1 adet 1 tb başlıkta yazdığım hdd var. Windowsu ve 1 2 tane favori oyunumu ssdde tutuyorum şu anda. Onun dışındaki diğer herşeyi hdd de tutuyorum. Problemime gelirsek.
Bilgisayar windows ssd de olduğu için gayet hızlı açılıyor. Sdd'deki oyunlarda gayet hızlı. Fakat hdd'de ne varsa basınca resmen baya uzun bir süre açılmasını bekliyorum. Hatta aynı oyunu hem ssd de hem hdd de denedim. Hdd de bir problem var. Hd tune indirdim şimdi testleri yapıyorum birazdan testlerin sonuçlarını foto ile de atıcam ama görev yöneticisinde en ufak birşeyde hdd'yi hemen %100 olarak görüyorum.
Testlerden şimdilik anladığım kadarıyla okuma hızında aşırı bir düşüş var. 1 MB/S civarı bir hızdan bahsediyorum. Yazılımsal olarak fikirleriniz var mı yoksa direk hdd'yi garantiye göndermem gereken fiziksel bir problem mi olabilir.
Arkadaşlar fotoları attım. Error Scanda ve Health de bir problem gözükmüyor. Sıkıntı yazılımsal olabilir mi acaba.
Arkadaşlar problem sürüyor.
Problem sürüyor arkadaşlar
Arkadaşlar problem devam ediyor. Herhangi bir çözüm bulamadım. İlgilenebilecek biri yok mu?