Seagate ST3500413AS değerleri

Jotariel

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar, eski HDD'mi ek depolama olarak kullanmayı düşünüyorum ancak değerlerden emin olamadım. Bence kullanılabilir.

Sadece dosya yazma işlemi yaparken nükleer çekirdek gibi ses çıkarması dışında hiçbir sorunu yok.
Sizlerin de düşüncelerinize göre biçimlendirip kullanmaya devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem yok gibi hocam, bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz. Ayrıca CrystalDiskInfo'da değerleri ondalık olarak ayarlarsanız SMART verilerini daha anlaşılabilir şekilde görebiliriz;

SSD gerçekten büyük bir nimetmiş.
Buyurun hocam. Birde her 30-35 saniyede bir interneti kesiyor galiba içindeki eski sürücülerden dolayı.

Hocam bir problem göremedim, kullanılabilir bence. Ben de 34.000 saat çalışmış WD Blue HDD'de her şeyi yapıyorum, hala 120 MB/s okuma yazma yapabiliyor :d
Eki Görüntüle 918402

Pardon benim hatam yanlış HDD'nin ekran görüntüsü bıraktım.
Bu arada Seagate HDD'lerin rezilliğinden heryerde bahsedip tekrar traktör Seagate almam. :/
@Rambo Okan Güler birde CDM'de benim disk biçimlendirilmediği için 3 adet bulunuyordu en büyük depolama alanını seçtim.

Hocam, 5 adet "Reported Uncorrectable Error" var, tehlikeli bir hata anladığım kadarıyla.
@Assecreed

Bu değer birden 5 olduysa bir sorun olabilir. Eğer zamanla arttıysa bir sorun yoktur.
Hocam, hiç hatırlamıyorum uzun zamandır boşta duruyor önceden de bu kadar testler hakkında bilgi sahibi değildim, sorun yaratacak mıdır ?
Montajlayayım mı kasaya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…