T TFatih78 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Eskiden kalma SeaGate GoFlex harddiskim vardı hiç kullanmamıştım. Şimdi işim düştü. İnternette pek yararlı bilgi bulamadım. Nasıl kurulur, nasıl kullanılır, kapasitesi arttırılır mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar, Eskiden kalma SeaGate GoFlex harddiskim vardı hiç kullanmamıştım. Şimdi işim düştü. İnternette pek yararlı bilgi bulamadım. Nasıl kurulur, nasıl kullanılır, kapasitesi arttırılır mı ?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 27 Ağustos 2015 #2 Ürün hakkında bir bilgiye sahip değilim ancak nasıl kurulacağını ve kullanılacağını kullanma klavuzundan çözebilirsin.
Ürün hakkında bir bilgiye sahip değilim ancak nasıl kurulacağını ve kullanılacağını kullanma klavuzundan çözebilirsin.