Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 961 Çözümler 1 18 Eylül 2025 #1 Dün akşam haftalık dropdan yeni kasayı düşürdüm. Şimdi hemen satmalı mıyım? 1 haftaya fiyatı düşer diyorlar.
Dün akşam haftalık dropdan yeni kasayı düşürdüm. Şimdi hemen satmalı mıyım? 1 haftaya fiyatı düşer diyorlar.
Erusta1313 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 Dün 8 dolara kadar gerilemişti bugün geri 11'e çıkmış. 20 civarına çıkarsa satın, diğer türlü satmayın. Sonuçta içinden bıçak hariç diğer skinler yine çıkıyor ve değerli olacak o AK-47 vs.
Dün 8 dolara kadar gerilemişti bugün geri 11'e çıkmış. 20 civarına çıkarsa satın, diğer türlü satmayın. Sonuçta içinden bıçak hariç diğer skinler yine çıkıyor ve değerli olacak o AK-47 vs.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 Az önce düşürdüm ve sattım direkt, fena çakılmış ilk çıktığından beri, birkaç haftaya bu etkisi düşer diye düşündüm ben, ytd.
Az önce düşürdüm ve sattım direkt, fena çakılmış ilk çıktığından beri, birkaç haftaya bu etkisi düşer diye düşündüm ben, ytd.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 961 Çözümler 1 18 Eylül 2025 #4 Aligatör dedi: Az önce düşürdüm ve sattım direkt, fena çakılmış ilk çıktığından beri, birkaç haftaya bu etkisi düşer diye düşündüm ben, ytd. Genişletmek için tıkla... 20 dolara kadar çıkmazsa satacam bende. 2 3 sene sonra 500 dolar olmasın sonra .
Aligatör dedi: Az önce düşürdüm ve sattım direkt, fena çakılmış ilk çıktığından beri, birkaç haftaya bu etkisi düşer diye düşündüm ben, ytd. Genişletmek için tıkla... 20 dolara kadar çıkmazsa satacam bende. 2 3 sene sonra 500 dolar olmasın sonra .