MEG8
Picopat
Daha fazla
CS'ye yeni bir kasa geldi. İlk çıktığında 30-40 dolar arası fiyatları vardı. ( o saatlerde uyuyordum, ben uyanıp haftalık drop'u açtığımda kasanın fiyatı 18 dolara kadar çıktı ve 10 dakika içerisinde 11-12 fiyat bandına yerleşti. Ne de olsa türünün ilk örneği bir kasa. İçinden çıkan skinlerden söz etmiyorum bile. Felaket güzeller. Bu durumda bazı sorularım olacak:
1-Terminalin arayüzünde 3 günlük bir time out var. Bu neyin süresi ? Süre bitince içinden çıkabilecek skinler mi değişecek ? Yoksa direkt envanterden mi silinecek ?
2-Bu kasanın haftalık droplardan çıkma ihtimali neydi ? ( Ortalama kaç kişiye çıkıp çıkmadığını merak ediyorum )
3-Böylesine yenilikçi bir kasa ilerleyen zamanlarda nasıl bir piyasaya sahip olur ? Artar mı ? Azalır mı ? Sabit mi kalır ?
4-İçinden çıkan skinler 7 gün VAC korumalı olduğu için skinlerin piyasa değerinin belirlenmesi şuan çok zor, tahmine dayalı bir şekilde içerisinden çıkan skinlerin piyasa değerleri sizce ne olur ?
5- Son olarak bir tavsiye istiyorum. Satmak ? Elde tutmak ? hangisini yapmalıyım ?
Son düzenleyen: Moderatör: