Sealed Genesis Terminal kasası satılmalı mı?

O zaman eşe dosta vereyim

Ya benim anlamadığım mevzu ne biliyorsun mu bunlar neden fiyatı düşürüyor gidin hepiniz 6 dolardan girin zaten satılıyordu o fiyatlardan neden düşüyorsunuz hem siz zararda oluyorsunuz hem böyle bekleyenler. Bir de mesela haftaya bir tane daha düşürsen 7 dolardan satmak varken 3 dolardan satacaksin yani aklım hâlâ almıyor mesela diğer kasalarda öyle 0.50 cent gidin yükseltin. Zaten en bol düşen kasa her hafta kar edilir ama neden düşük giriyorlae bilmiyorum.

58 cente devrim kasası sattım.

Aklımda şu fikir var 20 hesap açacan seçkin alacaksın CS ticaretine girecen nasıl fikir para kazanırsın.

Onlar geçen ay mı ondan önceki ay mı 1 doları geçmişti fiyatını düşürdüler yine ben 0.76'dan 10 tane falan almıştım yine zarardayim. Gittim 2 hafta önce 2 sticker aldım 3.30 dolara şu an 0.30 cent kafam almıyor.

Aklımda şu fikir var 20 hesap açacan seçkin alacaksın CS ticaretine girecen nasıl fikir para kazanırsın.

Hocam o kadar vaktin varsa git dışarıda 1 gün çalış daha fazla para kazanırsın . Yani bak ben 90 haftada sadece 17 dolar kâr ettim bende şans yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…