JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.636 Çözümler 23 Dün 00:10 #1 Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba?
Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba?
yushuff Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 692 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:18 #2 JoeBlackk dedi: Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum.
JoeBlackk dedi: Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.636 Çözümler 23 Dün 00:20 #3 yushuff dedi: Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor ama tam çalışma mantığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim belki deneyen vardır diye, pazarlanabilir olsa belki teklifler yenilenir vs. Emin olup öyle denemek istedim, fiyat dibe inmiş ki böyle giderse daha da düşer sanki.
yushuff dedi: Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor ama tam çalışma mantığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim belki deneyen vardır diye, pazarlanabilir olsa belki teklifler yenilenir vs. Emin olup öyle denemek istedim, fiyat dibe inmiş ki böyle giderse daha da düşer sanki.
Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:24 #4 Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor.
Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.636 Çözümler 23 Dün 00:25 #5 Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu?
Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu?