JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.702 Çözümler 26 25 Eylül 2025 #1 Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba?
Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba?
Çözüm JoeBlackk 25 Eylül 2025 Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu? Kendim denedim sonunda. Mühür bir kez kırılırsa satılamıyor. Ya tekliflerden birini alıyorsun ya da siliniyor hiçbirini almazsan.
Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu? Kendim denedim sonunda. Mühür bir kez kırılırsa satılamıyor. Ya tekliflerden birini alıyorsun ya da siliniyor hiçbirini almazsan.
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #2 JoeBlackk dedi: Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
JoeBlackk dedi: Bu kasamsı şeyi unseal dedik diyelim ve teklifleri beğenmedik, bu aşamadan sonra hala pazarlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum.
KS KS JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.702 Çözümler 26 25 Eylül 2025 #3 yushuff dedi: Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor ama tam çalışma mantığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim belki deneyen vardır diye, pazarlanabilir olsa belki teklifler yenilenir vs. Emin olup öyle denemek istedim, fiyat dibe inmiş ki böyle giderse daha da düşer sanki. Artı 0 Eksi
yushuff dedi: Denemedim fakat öyle olsa saçma olurdu. Herkes deneyip iyi bir şey gelmezse satardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor ama tam çalışma mantığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim belki deneyen vardır diye, pazarlanabilir olsa belki teklifler yenilenir vs. Emin olup öyle denemek istedim, fiyat dibe inmiş ki böyle giderse daha da düşer sanki.
Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #4 Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Artı 0 Eksi
Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor.
KS KS JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.702 Çözümler 26 25 Eylül 2025 #5 Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu? Kendim denedim sonunda. Mühür bir kez kırılırsa satılamıyor. Ya tekliflerden birini alıyorsun ya da siliniyor hiçbirini almazsan. Son düzenleme: Cumartesi 02:48 Artı 0 Eksi Çözüm
Hamit 13 dedi: Evet açılıyor beş veto etme hakın var açılan silahları satin alabilirsin bende açtım bana AWP buz kaplama verdi 14 dolar istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi pazarda satmayı dener misiniz bakalım satılabiliyor mu? Kendim denedim sonunda. Mühür bir kez kırılırsa satılamıyor. Ya tekliflerden birini alıyorsun ya da siliniyor hiçbirini almazsan.