Ne zaman Chrome'a girsem dandik bir site çıkıyor. "search.homesearchtab.com" diye ve ben bu şeyi normal sanıyordum virüsmüş. Akşam akşam sinirlerim bozuldu bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum. O ekrandaki ayıyı evirip çevirip bükesim geliyor bu virüsten nasıl kurtulurum? İlk defa virüs yedim bu arada birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Ne zaman Chrome'a girsem dandik bir site çıkıyor. "search.homesearchtab.com" diye ve ben bu şeyi normal sanıyordum virüsmüş. Akşam akşam sinirlerim bozuldu bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum. O ekrandaki ayıyı evirip çevirip bükesim geliyor bu virüsten nasıl kurtulurum? İlk defa virüs yedim bu arada birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Benim başımada böyle bir şey gelmişti çözümü Brave browser kullanmakta buldum, benim düşüncemce arayüzü ve özellikleri kullanış açısından diğer uygulamalardan daha iyi ve birçok reklamı falan engelliyor. Eğer bu virüs dediğin şey sadece Chrome'da sıkıntı oluyorsa dediğimi yapabilirsin ama eğer bilgisayarının CPU'sunu Chrome kapalıyken bile tüketiyorsa o zaman bilmiyorum.
En son bu tarz bir virüsü COVID döneminde yemiştim 2019 falandı Roblox hilesi indirmeye çalışıyordum yanlış değilsem bu programla 600 Malwarebytes ile 1000 kadar virüs silmiştim şimdiki durumunu bilmiyorum.
En son bu tarz bir virüsü COVID döneminde yemiştim 2019 falandı Roblox hilesi indirmeye çalışıyordum yanlış değilsem bu programla 600 Malwarebytes ile 1000 kadar virüs silmiştim şimdiki durumunu bilmiyorum.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
www.bitdefender.com
Bu antivirüsleri kurun tam tarama yapın ve Denetim Masası üzerinden silin. Tek tek.