Search.homesearchtab.com virüsü nedir?

Lyxqre

Picopat
Daha fazla  
Ne zaman Chrome'a girsem dandik bir site çıkıyor. "search.homesearchtab.com" diye ve ben bu şeyi normal sanıyordum virüsmüş. Akşam akşam sinirlerim bozuldu bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum. O ekrandaki ayıyı evirip çevirip bükesim geliyor bu virüsten nasıl kurtulurum? İlk defa virüs yedim bu arada birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Sırasıyla - Kaspersky, ESET, Bitdefender ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.

Hocam AdwCleaner'ı da deneyin isterseniz.

Sırasıyla - Kaspersky, ESET, Bitdefender ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.

3 program tam ücretsiz ESET tarafında Online scanner tercih edin. Google yazınca zaten ücretsiz versiyonları çıkıyor.

Hocam AdwCleaner'ı da deneyin isterseniz.

O berbat ya. Abisi varken kullanılmaz. Malwarebytes yani.

Benim başımada böyle bir şey gelmişti çözümü Brave browser kullanmakta buldum, benim düşüncemce arayüzü ve özellikleri kullanış açısından diğer uygulamalardan daha iyi ve birçok reklamı falan engelliyor. Eğer bu virüs dediğin şey sadece Chrome'da sıkıntı oluyorsa dediğimi yapabilirsin ama eğer bilgisayarının CPU'sunu Chrome kapalıyken bile tüketiyorsa o zaman bilmiyorum.

3 program tam ücretsiz ESET tarafında Online scanner tercih edin. Google yazınca zaten ücretsiz versiyonları çıkıyor.

O berbat ya. Abisi varken kullanılmaz. Malwarebytes yani.

Bir kullanıcı incede sorununu belirtmiş bu program beni kurtardı bilmemne diye, arkadaş ondan yazmış.

O berbat ya. Abisi varken kullanılmaz.

En son bu tarz bir virüsü COVID döneminde yemiştim 2019 falandı Roblox hilesi indirmeye çalışıyordum yanlış değilsem bu programla 600 Malwarebytes ile 1000 kadar virüs silmiştim şimdiki durumunu bilmiyorum.

AdwCleaner yerine Emsisoft da iş görebilir. Zaten motorları çok benzer AdwCleaner ile Malwarebytes'in.

Doğrudur hocam arkadaş sırasıyla hepsini denesin.

Ben de link atayım arkadaş paralı sanıp üzülmesin ben de Bitdefender'i aramıştım 10 dakika. Kendi sitelerinde ücretsize yer vermiyorlar ya.

Bu antivirüsleri kurun tam tarama yapın ve Denetim Masası üzerinden silin. Tek tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…