Search.homesearchtab.com virüsü nedir?

Cidden şimdi mi söylüyorsunuz bunu. Chrome'u resetledim her şey gitti. Her şey. Sizi tam şimdi yazmak için ne tuttu? Her şeyim gitti şaka gibi ağlamak istiyorum en azından şifrelerim falan duruyor. Virüs geçti sanırım ama hala acısını yaşayacağım

Biz senin hizmetçin miyiz kardeşim? Forum burası kimse yazmaz istemezse.

Biz senin hizmetçin miyiz kardeşim? Forum burası kimse yazmaz istemezse.

"Hizmetçimsiniz neden yazmadınız size o kadar emrettim" falan gibi bir şey söylemedim zamanında görmediğim için telaşlanıp resetledim. Acil olarak yazmıştım sen niye üstüne alınıyorsun?

"Hizmetçimsiniz neden yazmadınız size o kadar emrettim" falan gibi bir şey söylemedim zamanında görmediğim için telaşlanıp resetledim. Acil olarak yazmıştım sen niye üstüne alınıyorsun?

Buradaki yanıtlayan herkese söylemişsin onların içinde bende varım. Böyle bir üslup için "hizmetçimsiniz neden yazmadınız size o kadar emrettim" yazmanıza gerek yok.

Buradaki yanıtlayan herkese söylemişsin onların içinde bende varım. Böyle bir üslup için "hizmetçimsiniz neden yazmadınız size o kadar emrettim" yazmanıza gerek yok.

"Bana yazmalıydınız bak geçti şimdi reset attım off neden yazmadınızzz" anlamında değildi dediğim şey :d geç baktığım için kendime kızdım size değil. Bu kadar kırılgan olacaksan eleştiri yapma.

Kırılgan olduğumu sana kim söyledi? Ayrıca eleştiri yapan biriside yok burada. Kafana göre bir şey söylüyorsun konuyu kirlettin iyi günler.

Hocam gece 1 de tüm avleri dizmişiz size yani bizlik bir şey yok siz de konuyu 00:34 de açmışsınız yarım saat bekleyebilirdi o kadar acil bir şey değildir o virüs adware dediğimiz zararlı yazılımdır yüksek ihtimal o virüsün tek yapacağı şey size reklam göstermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…