kebabexe Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Şöyle bir uygulama dikkatimi çekti. Bilgisayarda Kaspersky var henüz tarama yapmadım ancak bir atayım dedim. Bir de son zamanlarda mouse sol tık yapıyorum ama bilgisayarda tıklamıyor. Virüs falan mı girdi acaba?
Şöyle bir uygulama dikkatimi çekti. Bilgisayarda Kaspersky var henüz tarama yapmadım ancak bir atayım dedim. Bir de son zamanlarda mouse sol tık yapıyorum ama bilgisayarda tıklamıyor. Virüs falan mı girdi acaba?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.679 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Bu bir virüs değildir hocam Windows Search uygulamasına ait bir şey.
kebabexe Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 İstanbul Trip dedi: Bu bir virüs değildir hocam Windows Search uygulamasına ait bir şey. Genişletmek için tıkla... hocam açıklama kısmında windows vs. yazmayınca bir tık huylandım açıkçası. Taklit eden bir uygulama olabilir mi
İstanbul Trip dedi: Bu bir virüs değildir hocam Windows Search uygulamasına ait bir şey. Genişletmek için tıkla... hocam açıklama kısmında windows vs. yazmayınca bir tık huylandım açıkçası. Taklit eden bir uygulama olabilir mi
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.679 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 kebabexe dedi: Hocam açıklama kısmında Windows vs. yazmayınca bir tık huylandım açıkçası. Taklit eden bir uygulama olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama bazı virüsler genelde bu uygulamayı taklit edebiliyor ama taramaya takılmadıysa kendisine aittir sorun yok.
kebabexe dedi: Hocam açıklama kısmında Windows vs. yazmayınca bir tık huylandım açıkçası. Taklit eden bir uygulama olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama bazı virüsler genelde bu uygulamayı taklit edebiliyor ama taramaya takılmadıysa kendisine aittir sorun yok.