Seat ateca fr alınır mı?

makaveli1

Hectopat
Daha fazla  
Ben 3 4 ay içerisinde Seat ateca fr (2021-2025) almayı düşünüyorum fakat kullanılan DSG (DQ200) şanzımanın çok sıkıntılarını ve arızalarını duydum. Almaktan çekinmeye başladım. Kullanan veya daha öncesinde kullanmış olup da arızalarla karşılaşan var mı?

Alınır, hatta Xperience paket bile alınır. DQ200 9 sene kullandım Skoda aracımda, bir sıkıntı da görmedim. Şuan da Hyundai Tucson kullanıcıyım, DCT için neler söyleniyor neler ama düşünmedimde. Şuan gerçi henüz 3900km de ilerde ne olacağı belli olmaz.

Alınır, hatta Xperience paket bile alınır. DQ200 9 sene kullandım Skoda aracımda, bir sıkıntı da görmedim. Şuan da Hyundai Tucson kullanıcıyım, DCT için neler söyleniyor neler ama düşünmedimde. Şuan gerçi henüz 3900km de ilerde ne olacağı belli olmaz.

İstanbul da kullanacağım için trafiklerde manuele alıp kullansam şanzımanın ömrünü uzatmış olur muyum?

İstanbul da kullanacağım için trafiklerde manuele alıp kullansam şanzımanın ömrünü uzatmış olur muyum?
Bir önceki DSG aracım için konuşuyorum; bence İstanbul içinde kullanıyordum (Kadıköy- Tuzla e5 trafiği). Dikkat ettiğim tek şey vitesi P ye almadan önce N'ye alıp el frenini çektikten sonra P'ye almaktı. Onun harici dik çıkarken ve çok çok yoğun trafikte manuele alırdım ama keyfi olarak. Yoğun trafikte aman dikkat edeyim diye hiç bir çabam olmadı yani. Şimdi kullandığım araçta da aynı şekilde devam ediyorum. 5-10 la akıyorsa trafik alıyorum manuele 1. viteste tın tın akıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı