Bakıyorum çok sinirlenmişsiniz. Yazmayayım diyorum ama yine yazacağım. Benim bindiğim 8 hava yastıklı model. Ön kısımda 2 hava yastığı, koltuklarda 2 adet hava yastığı, emniyet kemeri olan yerde 2 hava yastığı ve arka emniyet kemerlerinin olduğu yerde 2 hava yastığı var. Güvenlğini önemsiyorsan tank al.Bunu anlayabilecek kadar bilgi sahibi olsaydı inan bana babasına "baba o kadar para verip neden Egea aldın? Hadi senin hava yastığın varda arkada ailemin, benim hiç mi canını düşünmüyorsun!" diyebilirdi.
Seninle arkadaş olduğuna dua etmiştirBüyük sevaba girmişsin sen
Biz de Kia picanto alalım. Alacaksın picanto bütün gözler üstünüzde. Her sokaktan geçtiğiniz de picanto modeline biniyor diyecekler. Fiyakam olacak. İlgiden yorulacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve Ferrari F430 ile yarışacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve jet hızında sokaklarda dolaşacağım.Kia Picanto 170 bin TL çünkü Marka imajı bile Egea'dan fazla para verilmesi için bir sebep, sana göre Egea kaliteli olabilir ama ben Kia markasını tercih ederim. En azından Ön, arka, yan, perde hava yastıkları var, Egea gibi 2 hava yastıklı değil en baz donanımda bile.
Egea bugüne kadar almadım ve kaybettiğim tek şey can güvenliğimden ödün vermemek oldu. 2 hava yastıklı Egea ile her bindiğimde kendimi güvensiz hissedecektim, bu duyguyu kaybettiğim için
de çok mutluyum açıkçası.
Maşallah öyle bir başarıya imza atıyor ki 2 hava yastığı ile sizin cebinizden 142bin lirayı tık diye alıyor hem de 1.4 yağ yakan motoruna, B segmentinden çakma C diye satılmasına ve B segmentte bile 2 hava yastıklı baz model kalmamasına rağmen bu başarıyı sergileyebiliyor. Buradan tebrik etmek lazım.
Volkwagen adlı markada 230.000₺ paraya boş araba satmayı iyi biliyor. Bakıyorsun 230.000₺ para verdim ve aşırı lüks bir arabaya bineceğim sanıyorsun bakıyorsun geri görüş kamerası bile yok.Her gün Egea ile ilgili konular açıp insanlarla tartışıp sonra da aynı şekilde artık Egea hakkında konuşmayacağım diyen bir kişi!
Kia Picanto 170 bin TL çünkü Marka imajı bile Egea'dan fazla para verilmesi için bir sebep, sana göre Egea kaliteli olabilir ama ben Kia markasını tercih ederim. En azından Ön, arka, yan, perde hava yastıkları var, Egea gibi 2 hava yastıklı değil en baz donanımda bile.
Egea bugüne kadar almadım ve kaybettiğim tek şey can güvenliğimden ödün vermemek oldu. 2 hava yastıklı Egea ile her bindiğimde kendimi güvensiz hissedecektim, bu duyguyu kaybettiğim için
de çok mutluyum açıkçası.
Maşallah öyle bir başarıya imza atıyor ki 2 hava yastığı ile sizin cebinizden 142bin lirayı tık diye alıyor hem de 1.4 yağ yakan motoruna, B segmentinden çakma C diye satılmasına ve B segmentte bile 2 hava yastıklı baz model kalmamasına rağmen bu başarıyı sergileyebiliyor. Buradan tebrik etmek lazım.
Ölürüm de Egea almam diyeceğim ama alırsan ölme riskin diğer arabalara göre 4 kat daha fazla çünkü çarpışma testinden 3 yıldız almış, sadece ve sadece 2 hava yastığı olan araba ile 5 yıldız almış 6-7-9 hava yastıklı arabalara oranı bu. Bunları ister kabullen ister kabullenme ama üzgünüm asıl gerçekler bunlar. Arkadaki yolculara Allah sabır versin hava yastığını geçtim 3'üncü yolcu için kafalık bile koymamışlar, tekrar tebrik ediyorum ki "kelle koltukta gidiyoruz" değimini bize yeniden hatırlattığı için.
Bu benim için de iyi olur sizinle muhattap olmam. Kabahat bende sizinle hiç tartışmayacaktım.Arkadaşlar tartışmaya girmeye lüzum yok bence. Göz ardı edip geçin.
Senin yazmayacağım dediğine kim inanıyor ki?Bakıyorum çok sinirlenmişsiniz. Yazmayayım diyorum ama yine yazacağım. Benim bindiğim 8 hava yastıklı model. Ön kısımda 2 hava yastığı, koltuklarda 2 adet hava yastığı, emniyet kemeri olan yerde 2 hava yastığı ve arka emniyet kemerlerinin olduğu yerde 2 hava yastığı var. Güvenlğini önemsiyorsan tank al.
Cahil lafını niye üzerinize aldınız? Sizlere söylemedim ama hemen üzerinize aldınız ve laf sokmaya başladınız.
Biz de Kia picanto alalım. Alacaksın picanto bütün gözler üstünüzde. Her sokaktan geçtiğiniz de picanto modeline biniyor diyecekler. Fiyakam olacak. İlgiden yorulacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve Ferrari F430 ile yarışacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve jet hızında sokaklarda dolaşacağım.
Volkwagen adlı markada 230.000₺ paraya boş araba satmayı iyi biliyor. Bakıyorsun 230.000₺ para verdim ve aşırı lüks bir arabaya bineceğim sanıyorsun bakıyorsun geri görüş kamerası bile yok.
Hemen cüzdanına bakıyorsun 230.000₺ uçuyor ve gidiyor. Sonra sucudan soğuk su alıp içiyorsun.
142.000₺ egea alma o paraya taklalı corolla al. En azından marka algısı daha fazla olur.
Taklalı bile olsa corolla iyidir çünkü iyidir.
Ben picanto kullananları küçümsemedim. Asıl sen ve diğerleri egea modelini kullananları küçümsedi. Bana söyleyeceğin lafı onlara söylemen daha adil olur. Egea makyajlı kasalarda 8 hava yastığı sunmuyor. Makyajsız kasalarda opsiyonel olarak 8 hava yastığı sunuyor. Bunu senden öğrenecek değilim.Senin yazmayacağım dediğine kim inanıyor ki?
Egea ne zaman 8 hava yastıklı model çıkardı? Bizim mi haberimiz yok? 6 hava yastığı olmasın o? Güvenliği tabiki önemsiyorum ve Egea almamamın en baş nedeni de bu zaten. Bana "paran varsa sana hayatta kalma şansı verebilirim, bana para ver bende sana hava havayastığı satayım" diyen bir markadan alışveriş yapmam!
Cahil lafını üzerime alınmadım zaten çünkü benim bilgi seviyemi az çok şu forumdaki herkes bilir. Bence sen önce ayakların üzerinde durmaya başla, kendi paranı kazan, kazandığın parayı biriktir ve kendine bir araba al sonra gel tekrar konuşalım bu konuları. Çünkü 170 bine Kia Picanto alan var diye küçüksediğin insanların çoğu o arabayı o bu şekilde alabiliyor.
Senin yaşın kadar muhtemelen ben ve buradaki birçok kişinin aktif şoförlüğü var 10 larca da araç sahip olmuşluğu veya sürmüşlüğü vardır. Biz buna kendi aramızda "tecrübe" diyoruz. Yani önce tecrübe edin sonra tereciye tere satmaya çalışırsın.
Egea zaten 8 hava yastıklı model çıkarmaz. Fiat çıkarır ilk önce bunu öğrenmelisin bence.Senin yazmayacağım dediğine kim inanıyor ki?
Egea ne zaman 8 hava yastıklı model çıkardı? Bizim mi haberimiz yok? 6 hava yastığı olmasın o? Güvenliği tabiki önemsiyorum ve Egea almamamın en baş nedeni de bu zaten. Bana "paran varsa sana hayatta kalma şansı verebilirim, bana para ver bende sana hava havayastığı satayım" diyen bir markadan alışveriş yapmam!
Cahil lafını üzerime alınmadım zaten çünkü benim bilgi seviyemi az çok şu forumdaki herkes bilir. Bence sen önce ayakların üzerinde durmaya başla, kendi paranı kazan, kazandığın parayı biriktir ve kendine bir araba al sonra gel tekrar konuşalım bu konuları. Çünkü 170 bine Kia Picanto alan var diye küçüksediğin insanların çoğu o arabayı o bu şekilde alabiliyor.
Senin yaşın kadar muhtemelen ben ve buradaki birçok kişinin aktif şoförlüğü var 10 larca da araç sahip olmuşluğu veya sürmüşlüğü vardır. Biz buna kendi aramızda "tecrübe" diyoruz. Yani önce tecrübe edin sonra tereciye tere satmaya çalışırsın.
Herkesin kendi tercihi sahibinden'e gir bak bir sürü Kia Picanto var satılık 2.el demekki bu insanlar Egea almak yerine Kia tercih etmiş, çünkü onlara göre Kia Egea'dan daha F/P aracı gelmiştir. Sabahtan beri anlatmaya çalıştığımız bu. Gidip gırtlaklarına mı çökeceksin Egea yerine niye Picanto aldınız diye?Biz de Kia picanto alalım. Alacaksın picanto bütün gözler üstünüzde. Her sokaktan geçtiğiniz de picanto modeline biniyor diyecekler. Fiyakam olacak. İlgiden yorulacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve Ferrari F430 ile yarışacağım. 67 beygirlik picanto modeline bineceğim ve jet hızında sokaklarda dolaşacağım.
Volkwagen adlı markada 230.000₺ paraya boş araba satmayı iyi biliyor. Bakıyorsun 230.000₺ para verdim ve aşırı lüks bir arabaya bineceğim sanıyorsun bakıyorsun geri görüş kamerası bile yok.
Hemen cüzdanına bakıyorsun 230.000₺ uçuyor ve gidiyor. Sonra sucudan soğuk su alıp içiyorsun.
142.000₺ egea alma o paraya taklalı corolla al. En azından marka algısı daha fazla olur.
Taklalı bile olsa corolla iyidir çünkü iyidir. Ben burayı sadece tartışma forumu sanmıştım. Ama medeni bir şekilde tartışmak burası için çok iyi değilmiş. Burası linçlenme forumuymuş. Gerçekleri söyleyen fanboy sayılıyormuş. Sizlerle medenice tartışılmayacağını bana öğrettiniz için çok teşekkürler.
Hahahahaaha kelime cambazlığına mı başladın şimdi de? Fiat'a bir mail atar mısın 8 hava yastıklı Egea almak istiyorum var mı alabiliyor muyuz diye, sonra da o maili burada paylaşır mısın? Böylece 8 hava yastığı varmıymış yok muymuş öğreniriz hep beraber, sana da öğretmiş oluruz.Ben picanto kullananları küçümsemedim. Asıl sen ve diğerleri egea modelini kullananları küçümsedi. Bana söyleyeceğin lafı onlara söylemen daha adil olur. Egea makyajlı kasalarda 8 hava yastığı sunmuyor. Makyajsız kasalarda opsiyonel olarak 8 hava yastığı sunuyor. Bunu senden öğrenecek değilim.
Egea zaten 8 hava yastıklı model çıkarmaz. Fiat çıkarır ilk önce bunu öğrenmelisin bence.
Ben en az 10 sefer herkes istediğini alabilir dedim. Umrumda değil. Ben 230.000₺ vermesine bir şey söylemedim. Sadece 230.000₺ verilen arabanın çok az donanımı olduğunu söyledim. Bana söyleyeceğin lafları ilk önce onlara söylemen daha mantıklı olur.Herkesin kendi tercihi sahibinden'e gir bak bir sürü Kia Picanto var satılık 2.el demekki bu insanlar Egea almak yerine Kia tercih etmiş, çünkü onlara göre Kia Egea'dan daha F/P aracı gelmiştir. Sabahtan beri anlatmaya çalıştığımız bu. Gidip gırtlaklarına mı çökeceksin Egea yerine niye Picanto aldınız diye?
Burası tartışma çıkarma forum'u, herkesle kavga etme yeri değil sen tamamen yanlış anlamışsın. Burası bilgi paylaşma forumudur. Volkswagen veya X markası hiç farketmez isteyen istediğine 230 binde verir 630 binde, adamın kendi parası kendi kazancı ona da mı gidip gırtlağına çökeceksin? Bence sen kendi tepkilerini arka planda şöyle bir düşün.
Burayı öneririm sana.Ben en az 10 sefer herkes istediğini alabilir dedim. Umrumda değil. Ben 230.000₺ vermesine bir şey söylemedim. Sadece 230.000₺ verilen arabanın çok az donanımı olduğunu söyledim. Bana söyleyeceğin lafları ilk önce onlara söylemen daha mantıklı olur.
Başkaları da sana daha az donanıma karşı daha iyi güvenlik, daha iyi yol tutuş, daha iyi şanzıman/motor uyumu, daha iyi konfor ve yalıtım var diyor. Hindistan'daki 3 tekerlekli götürgeçlere bu donanımları taksak onu da tercih edeceksin herhalde...Sadece 230.000₺ verilen arabanın çok az donanımı olduğunu söyledim.