Bence FR paketine manuel vites yakışıyor. Otomatiğe gerek yok. Otomatik isteyen style plus alır ama style plus alırsa o güzelim led farlardan ve deri koltuk döşemelerinden mahrum kalır. Ayrıca otomatik vitesli halini alırsa büyük ekran için fazladan ücret ödemesi gerekli. Dijital gösterge paneli için de fazladan ücret ödemesi gerekiyor.
Bence FR paketine manuel vites yakışıyor. Otomatiğe gerek yok. Otomatik isteyen style plus alır ama style plus alırsa o güzelim led farlardan ve deri koltuk döşemelerinden mahrum kalır. Ayrıca otomatik vitesli halini alırsa büyük ekran için fazladan ücret ödemesi gerekli. Dijital gösterge paneli için de fazladan ücret ödemesi gerekiyor.
Bence fr paketine manuel vites yakışıyor. Otomatiğe gerek yok. Otomatik isteyen style Plus alır ama style Plus alırsa o güzelim LED farlardan ve deri koltuk döşemelerinden mahrum kalır. Ayrıca otomatik vitesli halini alırsa büyük ekran için fazladan ücret ödemesi gerekli. Dijital gösterge paneli için de fazladan ücret ödemesi gerekiyor.
Hmm yani bu otomobil bir 308 gti değil veya megan rs değil spor bir araç değil normal kullanıcı için bir araba ve bence otomatik seçeneği sunulmalı. Not: Manuel araçları daha çok seviyorum.
Ben en çok FR paketini beğeniyorum. Çünkü çok güzel kayar ledleri var ayrıca koltuk döşemeleri daha güzel ve koltuk döşemesi için üç tane farklı seçenek var. Büyük ekran standart olarak geliyor.
Manuel vites olduğu için daha çok beğeniyorum.
FR biraz daha sportif hali. Style plus paketinden farkını aşağıya liste halinde yazıyorum.
- Sportif nappa deri direksiyon
- Kayar ledler
- Deri koltuk
- Daha büyük jantlar
- Arka kol dayama
- Standart olarak sunulan büyük ekran ve dijital gösterge paneli
- Büyük ihtimalle sahte olan krom egzoz çıkışları
- Ön kapıların üst kısmı yumuşak plastik
Ben en çok FR paketini beğeniyorum. Çünkü çok güzel kayar ledleri var ayrıca koltuk döşemeleri daha güzel ve koltuk döşemesi için üç tane farklı seçenek var. Büyük ekran standart olarak geliyor.
Manuel vites olduğu için daha çok beğeniyorum.