Battle.net Sebepsiz banlama

justmedusa

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce game Pass üzerinden Diablo 4 aldım oynamaya başladım, 3 hafta sonra da DLC alayım dedim kart bilgilerinde yanlışlık oldu ben 4 5 kere hatalı ödeme yaptım sonra kartı değiştirdim ödeme onaylandı. 6 7 saat sonra da hesabımın kapatıldığına dair mail aldım şuraya ekliyorum, yani bu banlanmamın sebebini bayağı hatalı ödeme yaptığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ticket attım ve hesabımı açtılar tekrar. Ama benim sorunum şu bunun üstüne 2. 3. kere daha banlandım ve yine yanlışlık olduğunu söyleyip hesabımı açtılar, 5 gün önceye kadar…. 4. banımı yedim ve tekrar ticket attığımda artık hesabımın kalıcı olarak banlandığını ve açılmayacağını söyleyen mail atıyorlar. Arkadaşlar o kadar para verdim yani ben anlamıyorum neden böyle bir durumla karşı karşıyayım, inanın o kurallarda yazan hiçbir kuralı ihlal ettiğimi düşünmüyorum zaten çok sık oynamıyordum oyunu, ne zaman oyuna girsem ertesi gün ban yediğimi öğreniyordum, bunu düzeltmemin bir yolu yok mudur bilgili olanlar bir el atsa rica etsem?

Dosya Ekleri

• IMG_2757.jpeg
    IMG_2757.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2758.jpeg
    IMG_2758.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2756.jpeg
    IMG_2756.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 45
Böyle bir durumda yerinizde olsam oyunu anında iade ederdim hocam, yanlış yapmışsınız geçmiş olsun.
gerçekten keşke yapsaymışım, 2 banımda onu düşünmüştüm ama çoktan 15 günü geçmişti
Geçmiş olsun ticket açın daha detaylı anlatın bu kadar sorun yaşadım vb şeyler deyin.
sadece son banıma 4 5 tane ticket attım ve sonuçta hep aynı maili gönderdiler kalıcı olarak kapatıldı vs.
Hocam adam ticket açmış zaten, yapması gereken tek şey iadeydi. Bir halt yapacakları yok adamların.
oyuna çok para vermemiştim allahtan game pass ile oynadığım için ama olan dlcye verdiğim 1.5k paraya oldu…

Gerçekten keşke yapsaymışım, 2 banımda onu düşünmüştüm ama çoktan 15 günü geçmişti

Sadece son banıma 4 5 tane ticket attım ve sonuçta hep aynı maili gönderdiler kalıcı olarak kapatıldı vs.

Oyuna çok para vermemiştim Allah'tan game Pass ile oynadığım için ama olan DLC'ye verdiğim 1.5k paraya oldu…

Hocam sizin dediğinize göre açmaları lazım olmazsa Microsoft'a bağlanın destek olabilirler belki.

Hocam Steam haricinde kesinlikle DLC almam, sorun çıkarsa Steam destek anında yardımcı olur. Deneyim oldu hocam en azından.

Bende öyle yapacağım artık o kadar para veriyoruz düzgün bir oyun da oynayamıyoruz.

Hocam sizin dediğinize göre açmaları lazım olmazsa Microsoft'a bağlanın destek olabilirler belki.

Öyle yapacağım bir de şansımı oradan deneyeyim.

Hocam aslında haklı kardeşim benim karttan game Pass almış. Sonra da abi iade et deyince ben de derdimi anlattım, kartıma ertesi gün iadesi geldi. Hatta kardeşim oynamış olmasına rağmen. Yani siz de derdinizi anlatsanız bence yardımcı olacaklardır.

Maalesef Xbox hesabımda bir sıkıntı olmadığı dolayısıyla battle.net hesabına onlar müdahale edemiyormuş, ticket atmamı söylediler ama artık uğraşamayacağım😖.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı