justmedusa
Femtopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce game Pass üzerinden Diablo 4 aldım oynamaya başladım, 3 hafta sonra da DLC alayım dedim kart bilgilerinde yanlışlık oldu ben 4 5 kere hatalı ödeme yaptım sonra kartı değiştirdim ödeme onaylandı. 6 7 saat sonra da hesabımın kapatıldığına dair mail aldım şuraya ekliyorum, yani bu banlanmamın sebebini bayağı hatalı ödeme yaptığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ticket attım ve hesabımı açtılar tekrar. Ama benim sorunum şu bunun üstüne 2. 3. kere daha banlandım ve yine yanlışlık olduğunu söyleyip hesabımı açtılar, 5 gün önceye kadar…. 4. banımı yedim ve tekrar ticket attığımda artık hesabımın kalıcı olarak banlandığını ve açılmayacağını söyleyen mail atıyorlar. Arkadaşlar o kadar para verdim yani ben anlamıyorum neden böyle bir durumla karşı karşıyayım, inanın o kurallarda yazan hiçbir kuralı ihlal ettiğimi düşünmüyorum zaten çok sık oynamıyordum oyunu, ne zaman oyuna girsem ertesi gün ban yediğimi öğreniyordum, bunu düzeltmemin bir yolu yok mudur bilgili olanlar bir el atsa rica etsem?