Sebepsiz Overwatch banı açılabilir mi?

Merhaba ben bugün öğle saatlerinde Overwatch ban yedim sebepsiz. Şu anlık ticketlerime bakılmıyor ama açılma olasılığı var mı? Açılabilir mi?
Sebepsiz ban atıldığını ilk defa duydum.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır.

Merhaba ben bugün öğle saatlerinde Overwatch ban yedim sebepsiz. Şu anlık ticketlerime bakılmıyor ama açılma olasılığı var mı? Açılabilir mi?
Üzgünüz ama oyunlarda hile açıp üstüne onu da beceremeyip gelip burada yardım isteyenlere yardım edemiyoruz. Bir dahakine sadece insanların zevkini sömüren ve sizin de ne kadar kötü bir oyuncu olduğunuzu kanıtlayan yazılımlar kullanmadan 10-20 defa düşünün. Kullanacaksanız da buraya gelip yardım isteyip bir de millete "Hileciyim" diye yüzlerine vurmayın !

Sebepsiz olduğuna emin misiniz?

Evet. Sebepsiz sadece troll amaçlı mevlana yapıyordum.

Canım hile olsam zaten neden yardım isteyim bir de düşünsene.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır.

VAC değil zaten. Overwatch, bazı yeni başlamış Overwatch izleyen kişiler bazen hatayla banlayabilir.

Hile açıp ban yemişssiniz kalkmaz.

Hile açmadım bro hile açsam neden yardım isteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…