Sebepsiz Overwatch banı açılabilir mi?

VAC değil zaten. Overwatch, bazı yeni başlamış Overwatch izleyen kişiler bazen hatayla banlayabilir.

Hile açmadım bro hile açsam neden yardım isteyim.

Trol amaçlı mevlana açtım demişsin hile kullanmadım diyorsun?

Troll amaçlı dediğiniz? Hile açtınız mı yoksa şaka olarak yere bakarak mevlana taklidi mi yapıyorsunuz?

Kısa süreliğine mevlana taklidi yapıyorum hile açmıyorum. T baseden Mirage mapında under e kadar mevlana taklidi yaptım.

İyi ki ne demek anlatamıyorum galiba.

Trol amaçlı mevlana açtım demişsin hile kullanmadım diyorsun?

Bro mevlana açtım demedim. Troll amaçlı mevlana taklidi yapıyorum diyorum. Düzgün okumanı tercih ederim.

Bro mevlana açtım demedim. Troll amaçlı mevlana taklidi yapıyorum diyorum. Düzgün okumanı tercih ederim.
Düzgünce okumam fayda etmedi demek ki düzgün anlatamamışsın. Uzatmaya gerek yok desteğe yazmanız gerek.

Düzgünce okumam fayda etmedi demek ki düzgün anlatamamışsın. Uzatmaya gerek yok desteğe yazmanız gerek.

Elimden geldiğince pozitif ve düzgün yazmaya çalıştım anlayacağınız bir sekilde fakat kimse pozitif bir düsünce göstermedi.

Ben nasıl tek okumamda anladım aceba
Arkadaş mevlana trol yaptım demiş burada hile açtığı net olarak belli oluyor fakat sonrasında açmadığını ve taklit yaptığını söylüyor telepatik güçlerle mi anlamamı istiyorsunuz siz?

Haksız yere kimsenin hesabı kapanmıyor merak etmeyin. Hesabınız hala kapalıysa mevlana gerçekten açıp açmadığınızı bir kez daha düşünün.

Sebepsiz yere ban yoktur, haksız yere ve haklı yere ban vardır. Haksız yere banlandığını düşünüyorsan her gün değil, aralıklı olarak Steam'e ticket at banın açılana kadar. Her gün ticket atarsan geçici süreliğine iletişim banı alırsın.

Arkadaş mevlana trol yaptım demiş burada hile açtığı net olarak belli oluyor fakat sonrasında açmadığını ve taklit yaptığını söylüyor telepatik güçlerle mi anlamamı istiyorsunuz siz?
Mevlana troll dediği hile açmadan etrafında dönmek owerwatch dakiler de büyük ihtimalle hile sanıp banladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…