Sebepsiz Overwatch banı nasıl kalkar

UcmakEnes

Hectopat
Daha fazla  
Sebepsiz yere ban yedim nasıl kalkar genel bekleme süresi oldukça hatalı yazıyor.

Sebepsiz yere yasaklama diye bir şey yok. Hatalı verilen yasaklamaların bile bir sebebi var.

Büyük Overwatch yasaklaması aldım. Bu ne anlama geliyor?

Büyük Overwatch yasaklamaları hile yapan oyunculara verilir ve kalıcıdır. Bu yasaklamaya sahip oyuncular VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı’nda satamaz. VAC korumalı CS:GO sunucularında oynamak için yeni bir Steam hesabı oluşturulması gerekir.

Aldığınız yasaklama ayrıyeten VAC yasağına dönüşürse hatalı olmadığından ve kaldırılmayacağından %100 emin olabilirsiniz.

Arkadaşlar arkadaşımızın hesabı çalınmış veya adminler tarafından yanlış anlaşılma olmuş olabilir, yalan söylemiyor olabilir, arkadaşımızın durumunu bilemezsiniz, sorgusuz yargı yapmayalım.

Kimse sebepsiz yere ow banı yemez. Ban kaldırılamaz. Hesabın GG oldu umarım bundan sonra hile kullanmazsın.

Ya kardeş sizin gibi adamlar yüzünden oluyor bu işler hayatım boyunca hile kullanmadım ama çoluk çocuk overwatch yaparsa böyle olur.

Ya kardeş sizin gibi adamlar yüzünden oluyor bu işler hayatım boyunca hile kullanmadım ama çoluk çocuk overwatch yaparsa böyle olur.

Sen adamsın kardeşim hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ama maçlarda çok report yedim bu oyun bundan sonra bitmiştir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…