Sebepsiz ping artışları sorunu

burakxyz

Megapat
Daha fazla  
Superonline kullanıyorum ve fütursuzca ping artıyor durmadan. Mesela CS:GO oynarken pingi 70 gösteriyor ama lag'dan oynatmıyor. Yürüyorum geri ışınlanıyor. LOL'de ping 50 bi aksiyon oldu mu sanki FPS düşüyormuş gibi, ping yükseliyor. Nedenini anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında sorun olabilir. Tüm driverların güncel olduğuna emin ol. Eğer sorun devam ederse müşteri hizmetlerine kayıt aç hattını incelesinler.

Ekran kartında sorun olabilir. Tüm driverların güncel olduğuna emin ol. Eğer sorun devam ederse müşteri hizmetlerine kayıt aç hattını incelesinler.
Okuldayım şuan eve gidince güncelleyeyim ama ne alakası var anlamadım ekran kartıyla.

FPS sorunları netten olmasının dışında driverların (Ekran kartı özellikle) güncel olup olmaması ile alakalı da olabiliyor.
Benim sorunum ping ama orda bi örnek verdim oyunlarda aksiyona girersin de FPS düşer ya işte onun gibi ping yükseliyor FPS de sıkıntı yok.

O zaman hattının değerlerini bir ölçtür müşteri hizmetlerine ama dediğim gibi driverlarını da güncel tutmanda fayda var
İlgin için teşekkür ederim. Bu gün de aynı sorun devam ederse müşteri hizmetlerini ararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…