Steam Sebepsiz VAC ban için ne yapılabilir?

Cideymen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3O5O Laptop GPU 6 GB İNTEL CORE İ5
Meslek
Yazılımcı
Bilgisayarımı 2 aydır açmıyorum ve açtımda bir de ne göreyim CS 2'den VAC ban yemişim ve ben 2 aydır oyun oynamıyorum. Hesabımda Steam Guard olmasına rağmen hesabıma girmişler ve hile açıp CS2 oynamışlar diye düşünüyorum. Hesabımda Steam Guard olmasına rağmen hesabıma girdikleri ičin bu sorumluluk tamamen Steam'e aittir ve VAC kaldırılamaz diyor ne yapabilirim o kadar da para yatırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer dediğiniz gibi olduysa bir şey yapamazsınız. Dedikleri argümana karşı bir şey yapamayız.

Yardım edeceklerdir fakat bir eleştiri yapmak istiyorum. Dostum hesabın çalındıysa bu senin sorunluluğundadır.

Çalmış olsalar peki dostum hesaba seni soktururlar mı öyle bir derecede düşün. Şifreni değişirler ilk sonra da epostayı.

Benim arkadaşımın hesabını çalmışlardı çocuk hesaba girdirmiyorlardı ve VAC ban yemişti sebepsiz yere benden sana tavsiyem Steam desteğe geç oraya de hesabım tehlikedemi birisimi var diye eğer sana derlerse birisi var diye sana öneriyorlar ne yapman ile ilgili.

Son yıllarda amma çok çoğaldı bu gibi kişiler ya. Hiçbir şey yapmadan sebepsiz ban yedim 11 yıldır online oyunlar oynarım GTA V Türkçe yamayı elimle kurup,online girdim ve ban yedim evet evet bunu bilinçli yapmıştım. Peki ya diğer oyunlarda ve platformlar da ban yedim mi? Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…