Steam Sebepsiz VAC ban için ne yapılabilir?

Nereden biliyorum diye sorarsan bende eski bir bilgisayar vardı ben doğmadan önce bile vardı bilip bilmeden mal gibi bir şey indirmiştim sonra Instagram'da bilip bilmediğim kişiler mi desen PC'yimi yavaşlattılar mı desen her şey oldu 1 kerede Instagram hesabı açtım o çalınan hesap üzerine adam 1 dk geçmedi epostayı değiştirip elimden aldı hesabı.

Zaten hesap çalmaya çalışsalar hesapdan direkt attırırlar onu e-posta filan değiştiriyorlar çalan kişiler dikkat etmeleri gerek.

Eğer suçsuz yere cidden ban yediyseniz Steam'e bir ban appeal verseniz bile işe yaramaz çünkü düzenli aralıklarda hesaplar kontrol edilir ve ortalama 3 ila 14 gün içerisinde bu ban düzeltilir ama bunun ihtimali çok az çünkü VAC isabetli atışlar yapar ve VAC tek bir AC sistemi değildir arkada bir sürü alternatif VAC alt yapısı ile çalışır eğer 14 gün içerisinde hala ban kalkmadıysa ban appeal verebilirsiniz ekstra bir 14 gün daha bekler ve kayıtlarınız incelenir o 14 günde yine geçmez ise suçlu bulunursunuz hesabınız çalındığı zaman da ban kalkar mı bilemiyorum benim bildiğim hayır buna Steam'in inanması gerek.

Hesabını çalıp neden hile kullansınlar ki? Hesabını çalma amaçları envanterini boşaltmak vs. olur. Kendisine yarar sağlamayacak boş bir eylem olur çalıp hile kullanması.

Aynısı dostum dediğim gibi alsalar ya boşaltılar hesabı ya da normal hesabı gibi kullanırlar Steam'de destekde bas bas bağırıyor bilip bilmediğiniz linke tıklamayınız diye.

Baştan söyleyeyim hiç umutlanmayın. TF2'de hile votekick mevzusu var bundan dolayı eski hesabım Vac Ban yedi yani o ban hayatta kalkmaz.

Ve şunu da ekleyeyim, hesabınızın çalınıp hile açılması sizin suçunuz. Yine banınız açmazlar, aile güvenliği Pin'i var onu koyabilirdiniz. Suç sizin.

Baştan söyleyeyim hiç umutlanmayın. TF2'de hile votekick mevzusu var bundan dolayı eski hesabım VAC ban yedi yani o ban hayatta kalkmaz.

Vallahi ben ne CS 2 ne TF2 oynuyorum ya ETS 2 oynuyorum ya da Left 4 Dead 2 onlar daha iyi bana göre arkadaşlarınla güzel güzel oynuyorsun.

Vallahi ben ne CS 2 ne TF2 oynuyorum ya ETS 2 oynuyorum ya da Left 4 Dead 2 onlar daha iyi bana göre arkadaşlarınla güzel güzel oynuyorsun.
Valla bana kalırsa CS2, TF2 tarzı shooter oyunlar zevk için oynanmalı yoksa sonu hüsran oluyor. Bu arkadaşın da banı zor açılır.

Steam VAC ban buradada açık açık söylemişler telefon numaranızı ekletmeyin guard açık dursun zaten guard gayet iyi koruma koruyor telefondan kullanıyorsan eğer bildirim düşüyor sana buradan buradan birisi hesaba giriş yaptı diye.

Vallahi bana kalırsa CS2, TF2 tarzı shooter oyunlar zevk için oynanmalı yoksa sonu hüsran oluyor. Bu arkadaşın da banı zor açılır.

Linkide attım dostum oradan bakabilir aynı telefon numarası vakası yaşandı yüksek ihtimalle.

Vac banlı bir numarayı farklı bir hesapta daha kullanınca otomatik Vac mı atılıyor? Bunu bilmiyordum.

VAC banlı bir numarayı farklı bir hesapta daha kullanınca otomatik VAC mı atılıyor? Bunu bilmiyordum.

Hayır. Sadece yasaklama anında aynı telefon numarasına bağlı hesaplar yasaklama alıyor. Numarayı sonradan başka bir hesaba eklediğinde sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…