Steam Sebepsiz VAC ban için ne yapılabilir?

Vallahi bana kalırsa CS2, TF2 tarzı shooter oyunlar zevk için oynanmalı yoksa sonu hüsran oluyor. Bu arkadaşın da banı zor açılır.

CS 2 ve TF 2 zaten zevk oyunları işi böyle ciddiyete bindirip reko modunda global hedefleri yapan kaç kişiydik sizce? Hele şu old günler 2015 2016 hatta wildfire dönemleri 15 bin saat oldu şu oyunda bir kere elim globale gelemedi cidden hüsran ile bitiyor 2 sene oldu yanından geçmiyorum artık iyi zamanlardı ve evet bu arkadaşın banı çok zor açılır hatta açılmaz çünkü VAC bana dönmüş normalde ilk ow olarak gelir eğer hile açıldıysa ve kaliteli bir hile varsa ama kalitesiz bir şey varsa direkt VAC atar ayrıca üsülsuz VAC ban oranı çok çok az diye biliyorum artık dönemimize göre.

Sadece topluluk sunucusunda oynadığım bir hesabım Overwatch'dan ban yemişti desteğe ulaşmıştım ancak o engel hiç kalkmadı. Bir aralar hilelerin aşırı fazla olduğu dönemlerde gına gelmişti dayanamayıp ben de açmıştım o hesap VAC yemişti sonra başka hesap açıp oyunu satın alıp hiç hile lafını bile anmadan topluluk sunucularında oynamıştım o hesap da yemişti üzerinden 6-7 yıl geçmiştir muhtemelen. Hiç haksız yere haklı yere fark etmez VAC yiyen ve banı kalkan birini belki 1 defa görmüşümdür. Kalıcı oluyor neredeyse her zaman.

Hocam eski kötü bir hesabım hiç bir hile vb. kullanmamama rağmen VAC yedi açamadım.

Hesabımda Steam Guard olmasına rağmen hesabıma girdikleri için bu sorumluluk tamamen Steam'e aittir.

Hesap çalınması sizin sorumluluğunuzda, Steam'in değil. Güvenlik önlemi almak, virüslere karşı dikkatli olmak sizin elinizde olan bir durum. Steam bunu size sözleşmesinde belirtiyor.

VAC manuel açılmıyor genellikle. Eğer VAC ban yediyseniz sistem belli aralıklarla kontrol ediyor ve yanlışlıkla banlandıysanız banınızı açıyor.

Sebepsiz veya hatalı vac yasaklanması yok uzatma.
2 ay önce hile açıp oyunu saldığın belli anlatımından.
Ben normal de kullandığım hile güven faktörümü bozana kadar oynar bozulduktan sonra 15–20 gün cs yi çalıştırmaz faktörün yeşile dönmesini beklerdim.
Sende 2 ay sonrasında yine yasak uyguladıysa ağır hilecisin.

Valla bana kalırsa CS2, TF2 tarzı shooter oyunlar zevk için oynanmalı yoksa sonu hüsran oluyor. Bu arkadaşın da banı zor açılır.

Vallahi ben de anlamam neden hile yapıp bi de bundan zevk alırlar, oyunun amacı zaten savaşmak. Bi strateji yapayım, plan yapayım, çatışayım yok. Haliyle 5 rakibini yerle bir etsen de kendi başarın değil, rakibini oyundan soğutuyorsun hatta kendi takımın da soğuyor. Çocukluk desek, hile kullanmayıp rekabet edenlerde çocuk olmadı mı? Ayrı bir kafa, ruh hastalığı. Bunun ikinci evresi de, rakibini kendinden kötü görüp, bir şey söylememesine rağmen kışkırtmak, hakaret etmek kısacası toksiklik yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…