Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 "Azerbaycan'da yaşayan forum üyesi var mı? Bir cümleyi bana çevirmesini istiyorum" diye konu açtım ama reddedilmiş. Sebebini sordum cevap vermediler. Yani ne biçim bir saçmalık bu?
"Azerbaycan'da yaşayan forum üyesi var mı? Bir cümleyi bana çevirmesini istiyorum" diye konu açtım ama reddedilmiş. Sebebini sordum cevap vermediler. Yani ne biçim bir saçmalık bu?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 29 Eylül 2023 #2 Merhaba. Size bildirim gönderilmişti konu silinirken. Anladığımız kadarıyla bildirim size ulaşmadı. "Bir cümle paylaşırsam çevirebilir misiniz?" yerine direkt cümleyi paylaşıp konu oluşturmanızı isteriz. Direkt sorunuzu sorarak. İyi akşamlar dileriz.
Merhaba. Size bildirim gönderilmişti konu silinirken. Anladığımız kadarıyla bildirim size ulaşmadı. "Bir cümle paylaşırsam çevirebilir misiniz?" yerine direkt cümleyi paylaşıp konu oluşturmanızı isteriz. Direkt sorunuzu sorarak. İyi akşamlar dileriz.