leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 25 Ocak 2024 #1 Sebepsizce sabah Instagram'a girdim böyle bir yazı karşıma çıktı itraaz et düğmesine bastım bilgileri doldurdum bu geldi karşıma. Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-25-08-03-47-332_com.instagram.android.jpg 32,3 KB · Görüntüleme: 224
Sebepsizce sabah Instagram'a girdim böyle bir yazı karşıma çıktı itraaz et düğmesine bastım bilgileri doldurdum bu geldi karşıma.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #2 Hiçbir firma kullanıcılarını gereksiz yere banlamaz, aklınızda bulunsun .
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 28 Ocak 2024 #3 BY LEWU dedi: Hiçbir firma kullanıcılarını gereksiz yere banlamaz, aklınızda bulunsun . Genişletmek için tıkla... Evet gereksiz yere banlanmisim metadan özür mesajı aldım yanlışlıkla hesabım ban yemiş ban açıldı aklınızda bulunsun
BY LEWU dedi: Hiçbir firma kullanıcılarını gereksiz yere banlamaz, aklınızda bulunsun . Genişletmek için tıkla... Evet gereksiz yere banlanmisim metadan özür mesajı aldım yanlışlıkla hesabım ban yemiş ban açıldı aklınızda bulunsun
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 28 Ocak 2024 #4 leomessy dedi: Evet gereksiz yere banlanmisim metadan özür mesajı aldım yanlışlıkla hesabım ban yemiş ban açıldı aklınızda bulunsun Genişletmek için tıkla... Özür mesajını bize de atsaydınız dostum bizde görelim .
leomessy dedi: Evet gereksiz yere banlanmisim metadan özür mesajı aldım yanlışlıkla hesabım ban yemiş ban açıldı aklınızda bulunsun Genişletmek için tıkla... Özür mesajını bize de atsaydınız dostum bizde görelim .
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 28 Ocak 2024 #5 BY LEWU dedi: Özür mesajını bize de atsaydınız dostum bizde görelim . Genişletmek için tıkla... Buyurun.
BY LEWU dedi: Özür mesajını bize de atsaydınız dostum bizde görelim . Genişletmek için tıkla... Buyurun.