Sebepsizce dil öğrenmek mantıklı mı?

Ayberk_asd

Picopat
Selam, benim doğuştan bir dil öğrenme hevesim var. Dilim şu anda okulumdaki derslerden bile iyi diyebilirim. Dilim derken İngilizce'yi kastediyorum. İngilizce tamam ama artık başka bir dil öğrenmemin vakti geldiğini düşünüyorum. Sizce bir sebep yokken dil öğrenmek mantıklı mı? Çoğunuz muhtemelen mantıksız diyecek ki ben de çok mantıklı bulmuyorum ama hevesimi dindiremiyorum. Bir de internette bazı poliglotlar görüyorum. Diyorum bunlar yapıyorsa ben neden yapmayayım, onlar 8 dilin hepsini çok mu kullanıyorlar, diye.

Tanıdığım bir iş adamı şöyle demişti; Bir dil demek bir insan demek... Öğrenmeye yatkınsanız durmayın.

Bence kesinlikle mantıklı. Öğren, sana ne zararı olabilirki genel kültürdür sonuçta.

Mantıksız diyenleri takma dil öğrenmek öyle kolay iş değil bir dil öğrenirsen İngilizce gibi diğer ülkelerde konuşma açısından yaşayacağın kolaylığı düşün.

Sürekli tekrar ile bir şey olmaz İngilizce konuşmayı çalışmayı ihmal etmediğin sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…