Seboerik Dermatit nasıl geçer?

Paratoner

Hectopat
Herkese merhaba. Yaklaşık 1.5 yıl önce kepek zannettiğim bu hastalığa yakalandım. Gerçek adını da bugün öğrenebildim. Daha önce bu hastalığa yakalanan var mı, nasıl geçer?

İleri sevideyse eğer, *** hastalığı geçmiyor. Denemediğim şey kalmadı. Kullanmadığım ilaç, şampuan kalmadı. Kaç kere kafamı kazıttım. Geçmiyor maalesef. 3 senedir uğraşıyorum galiba, ben de ilk başlarda kepek sanıyordum.
Ancak baskılayıp azaltabiliyorsun. Doktorun verdiği ilaçları veya şampuanları düzenli kullanarak azaltabilirsin. Fakat düzenli kullanmayı bıraktığın anda yeniden çoğalacak.

Eğer düşük seviyedeyse doktorun verdiği ilaçları kullanarak geçirebilirsin. Veya kendi kendine de geçebilir ki 1.5 senedir geçmediyse muhtemelen seninki de ileri seviyede.

Ben de muzdaribim bu durumdan. Kafamın arka tarafı, kulağımın içi ve arkası, burnumun yanlarında pullanmalar var. Metabolizma yaptığı için tedavisi yok gibi bir şey. Sadece bastırabiliyorsun. Prozinc'in 2 tane şampuanını kullanıyorum biri pembe biri kahverengi. Burnumun kenarlarına ve kulağımın arkasına da krem sürüyorum nemli tutuyorum.

Saçınızda Seboreik Dermatit var, yağlanma ve kepeten kurtulabilirsiniz, ilaç veya piyasada satılan şampuanları kesinlikle kullanmayın deriyi inceltir,saçlarınızı döker, daha fazla kaşınır ve kepek yapar, aşağıdaki video da aradığınız bilgiler mevcut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…