Seboreik dermatit için öneriler

Scout7

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar seboreik dermatit için tavsiyeleriniz var mı? Ölü deniz tuzu almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?

Banyodan çıktıktan sonra 10 dakika içinde nemlendici kremi sürün. Sürmezseniz daha da kötüleşiyor saatler geçtikçe. Ciltte kızarıklık gibi lezyonlar olduğu zaman kortizonlu kremlerle tedavi edin. Kortizonlu kremlerin kullanım süresi en fazla 10 gündür. Onu unutmayın. Başka da bir tedavi yok, ben bulamadım. Ben yüzdeki ve saçtaki egzamayı çözdüm fakât vücudumda sürekli tekrar ediyor ayda bir. Bir çözüm yok gibi duruyor. Yüze iki günde bir tacrolin kullanıyorum, saça haftada bir loprox kullanıyorum. Nemlendirici olarak da üredermi karşılıyor devlet, gayet iyi bir nemlendirici.

Benim saçım hızlı yağlanıyor ve yağlandığında artmaya başlıyor nemlendirici sürsem ters tepmez mi?

Benim saçım hızlı yağlanıyor ve yağlandığında artmaya başlıyor nemlendirici sürsem ters tepmez mi?
Saça nemlendirici sürülmez hocam, egzama dediğimiz şey mantar. Loprox mantar ilacıdır. Kepek, kabuk varsa 7 gün kadar 48 saatte 1 kullanın, sonra haftada 1 kullanarak deneyin çözülmezse zaten yapacak bir şey yok. Belirli aralıklarla böyle hep kullanacaksınız. Ben şanslıyım haftada bir kullanınca kepek yapmıyor saçım. Kendi doktorunuz olacaksınız, başa çıkmayı öğreneceksiniz bir süre sonra deneyerek göreceksiniz zaten.

Doktora gittim hiç yardımcı olmadı hatta ben söyledim seboreik dermatit tarzı birşey var dedim kullandığın şampuana devam et dedi (ketoral)

Doktora gittim hiç yardımcı olmadı hatta ben söyledim seboreik dermatit tarzı birşey var dedim kullandığın şampuana devam et dedi (ketoral)
Düzgün bir doktora görünmenizde fayda var. Gerekirse özel hastaneye gidin yol gösterirler. İstanbul'daysanız mesaj atın doktor tavsiye edebilirim.

Düzgün bir doktora görünmenizde fayda var. Gerekirse özel hastaneye gidin yol gösterirler. İstanbul'daysanız mesaj atın doktor tavsiye edebilirim.
İstanbul'da değilim eğitim araştırmaya gitmiştim ama doktor öğrenciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…