nazo2752 Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 85 8 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (Sebzeli Arap noodle) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (Sebzeli Arap noodle)
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 8 Aralık 2024 #2 Hocam 15 tl degil mi markete gittiginize değmez, bence guzel ama indomie almamanızı öneririm içeriginde zararlı aroma vericiler var.
Hocam 15 tl degil mi markete gittiginize değmez, bence guzel ama indomie almamanızı öneririm içeriginde zararlı aroma vericiler var.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.414 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 nazo2752 dedi: Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (sebzeli Arap noodle) Genişletmek için tıkla... Noodle'lar arasından en güzeli ,büyük olan baharatın hepsini koyarsanız miğdeniz bulanır yarısını koyun.
nazo2752 dedi: Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (sebzeli Arap noodle) Genişletmek için tıkla... Noodle'lar arasından en güzeli ,büyük olan baharatın hepsini koyarsanız miğdeniz bulanır yarısını koyun.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2024 #4 nazo2752 dedi: Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (Sebzeli Arap noodle) Genişletmek için tıkla... Normal hayatta sebzeyi hiç sevmem köri soslu makarnayı da çok severim fakat indomie noodlede en güzellerinden biri sebzeli bence köriden daha da güzel.
nazo2752 dedi: Arkadaşlar 1 kutu aldım da daha önce hiç denemedim. Eğer tadı iyi değilse iade edeyim dedim. Sizce tadı nasıl? (Sebzeli Arap noodle) Genişletmek için tıkla... Normal hayatta sebzeyi hiç sevmem köri soslu makarnayı da çok severim fakat indomie noodlede en güzellerinden biri sebzeli bence köriden daha da güzel.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 8 Aralık 2024 #5 Bence körili daha iyi. Ayrıca bardak olan daha lezzetli. Sanırım çin tuzunu ona daha fazla koyuyorlar. : D
Bence körili daha iyi. Ayrıca bardak olan daha lezzetli. Sanırım çin tuzunu ona daha fazla koyuyorlar. : D