T tarihci20 Hectopat Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 12 26 Şubat 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Herhangi bir tarayıcıda seçtiğimiz bir alanın kaynak kodunu görebileceğim bir eklenti, program var mıdır acaba? Amacım sayfanın tüm kodlarını görmeden sadece seçtiğim alanın kaynak kodunu görmek ve kopyalamak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Herhangi bir tarayıcıda seçtiğimiz bir alanın kaynak kodunu görebileceğim bir eklenti, program var mıdır acaba? Amacım sayfanın tüm kodlarını görmeden sadece seçtiğim alanın kaynak kodunu görmek ve kopyalamak istiyorum.
Olcay Akgün Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 40 Makaleler 1 26 Şubat 2014 #2 Chrome'da sağ tıklıyarak öğeyi denetle'ye tıkla.
T tarihci20 Hectopat Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 12 26 Şubat 2014 #3 Onu yapıyorum ama sadece kodları gösteriyor. O alanın kodlarını kopyalamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim... - - - Güncellendi - - - Çözümü buldum arkadaşlar. Aşağıdaki gibi yapınca oluyor Chrome'da F12ye bas. Oradan büyüteç gibi bir simge var ona tıkla istediğin alana götür tıkla kodları seçili hale gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2014
Onu yapıyorum ama sadece kodları gösteriyor. O alanın kodlarını kopyalamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim... - - - Güncellendi - - - Çözümü buldum arkadaşlar. Aşağıdaki gibi yapınca oluyor Chrome'da F12ye bas. Oradan büyüteç gibi bir simge var ona tıkla istediğin alana götür tıkla kodları seçili hale gelir.