ChuckMcgill Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 İşlemci Windows 10 4 sürücünün hepsinde bu hata var. Ne yapmam lazım? Bir de hangi sürücüye windowsu kurmalıyım? İlk baştakinde Sistem Ayrıldı diyor, bu ne demek?
4 sürücünün hepsinde bu hata var. Ne yapmam lazım? Bir de hangi sürücüye windowsu kurmalıyım? İlk baştakinde Sistem Ayrıldı diyor, bu ne demek?
Çözüm 5 5 515079 7 Şubat 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 7 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ChuckMcgill Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Teşekkürler. 515079 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ChuckMcgill dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni butonu çalışmıyor. Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Teşekkürler. 515079 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ChuckMcgill dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni butonu çalışmıyor.
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 7 Şubat 2023 #4 ChuckMcgill dedi: Hocam bende yeni butonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hatamı veriyor aktif mi değil? Artı 0 Eksi
ChuckMcgill dedi: Hocam bende yeni butonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hatamı veriyor aktif mi değil?
KS KS ChuckMcgill Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 515079 dedi: Hatamı veriyor aktif mi değil? Genişletmek için tıkla... Aktif değil. Tıklıyorum bir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Hatamı veriyor aktif mi değil? Genişletmek için tıkla... Aktif değil. Tıklıyorum bir şey olmuyor.
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 7 Şubat 2023 #6 Windows kuracağın diski sil öyle dene. Artı 0 Eksi
KS KS ChuckMcgill Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 515079 dedi: Windows kuracağın diski sil öyle dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Şimdi yeniledim sürücüler kayboldu. Hiçbir sürücü bulunamadı. Depolama sürücüsü edinmek için Sürücü yükleye tıklayın, diyor. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Windows kuracağın diski sil öyle dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Şimdi yeniledim sürücüler kayboldu. Hiçbir sürücü bulunamadı. Depolama sürücüsü edinmek için Sürücü yükleye tıklayın, diyor.
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 7 Şubat 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
KS KS ChuckMcgill Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #9 515079 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı, F7 falan çalışmıyor benim bios ekranımda Artı 0 Eksi
515079 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı, F7 falan çalışmıyor benim bios ekranımda
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 7 Şubat 2023 #10 ChuckMcgill dedi: Maalesef olmadı, F7 falan çalışmıyor benim bios ekranımda Genişletmek için tıkla... Farklı bir tuş deneyin. Bioıs ekranında hangi tuş ne işe yarar yazması lazım o tuş sizde farklı olabilir. Artı 0 Eksi
ChuckMcgill dedi: Maalesef olmadı, F7 falan çalışmıyor benim bios ekranımda Genişletmek için tıkla... Farklı bir tuş deneyin. Bioıs ekranında hangi tuş ne işe yarar yazması lazım o tuş sizde farklı olabilir.