H Hera23 Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2023 #1 Bu sepetlerden birini almak istiyorum, sizce hangisini almak daha mantıklı? Dosya Ekleri IMG_20231228_132746.jpg 72,6 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 731 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Disco elysium alınmalı bence. Ama okumayı sevmiyorsanız uzak durun.
H Hera23 Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2023 #3 6nowtk dedi: Disco Elysium alınmalı bence. Ama okumayı sevmiyorsanız uzak durun. Genişletmek için tıkla... Seçimlerimin olduğu oyunları seviyorum ancak seçimlerim oyunun geleceğini çok etkiliyor mu?
6nowtk dedi: Disco Elysium alınmalı bence. Ama okumayı sevmiyorsanız uzak durun. Genişletmek için tıkla... Seçimlerimin olduğu oyunları seviyorum ancak seçimlerim oyunun geleceğini çok etkiliyor mu?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 31 Aralık 2023 #4 Back 4 Blood ölü bir oyun. Geliştiricileri oyunu desteklemeyi bıraktı. O sebeple alınmasını önermiyorum. Gerisi güzel.
Back 4 Blood ölü bir oyun. Geliştiricileri oyunu desteklemeyi bıraktı. O sebeple alınmasını önermiyorum. Gerisi güzel.
H Hera23 Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2024 #5 hudson51 dedi: Back 4 Blood ölü bir oyun. Geliştiricileri oyunu desteklemeyi bıraktı. O sebeple alınmasını önermiyorum. Gerisi güzel. Genişletmek için tıkla... Sağolun, sepetimden çıkardım. Back 4 blood ile Soma + Disco Elysium arasında kalmıştım. Yorumunuzdan sonra Soma + disco elysium ikilisini aldım.
hudson51 dedi: Back 4 Blood ölü bir oyun. Geliştiricileri oyunu desteklemeyi bıraktı. O sebeple alınmasını önermiyorum. Gerisi güzel. Genişletmek için tıkla... Sağolun, sepetimden çıkardım. Back 4 blood ile Soma + Disco Elysium arasında kalmıştım. Yorumunuzdan sonra Soma + disco elysium ikilisini aldım.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #6 Hera23 dedi: Sağ olun, sepetimden çıkardım. Back 4 Blood ile Soma + Disco Elysium arasında kalmıştım. Yorumunuzdan sonra Soma + Disco Elysium ikilisini aldım. Genişletmek için tıkla... Soma ve disco efsane oyunlardır. Çok daha iyi bir seçim, keyifli oyunlar.
Hera23 dedi: Sağ olun, sepetimden çıkardım. Back 4 Blood ile Soma + Disco Elysium arasında kalmıştım. Yorumunuzdan sonra Soma + Disco Elysium ikilisini aldım. Genişletmek için tıkla... Soma ve disco efsane oyunlardır. Çok daha iyi bir seçim, keyifli oyunlar.