Seçim, 14 Mayıs 2023'de olacak!

Merak etmeyin 6'lı masa gibi çok gizli demiyorum, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri geliyor.
Yarın tüm yurttaşlarımızdan oy alacak bir parti gelecek ve siyasete yön verecek, rahat olun.

E işte hangi parti bana parti ismi ver niye veremiyorsun lafı çevirip konunun başına getiriyorsun.

Tamam da kardeşim bu erken seçim olmuyor. Hatta kk nisandan önce yapın diyordu.

Öyle değil mi işte hocam erkene alınması demek önce daha ileri bir karar verip resmi şekilde açıklanıp ondan sonra erken seçim kararı alınmasına denmez mi benim mi Türkçem kıt anlamadım.

Başkanlıkda bile vermedim, muhtara da belediyeye de. Ondan dolayı turgut ve mansur geldi, ekmek 3 TL, minibus 10 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Mayıs sonrası, yani doğum günümden bir gün sonra, bu tanrının cezası arap severlerden kurtulacağız umarım.

En geç 18 Haziran'da olacaktı. 14 Mayıs yaptı yani erken olmuyor bildiğim kadarıyla. Erken seçim olsaydı medyada öyle lanse edilirdi zaten.

Kılıçdaroğlu adaylığını görünce seçimler uzatılır diye yks sınavını bir hafta ertelediler. Akıllı sandığımız iskelet yöneticiler bu kararı önceden alabilecek kapasitede değilmiş sanırım, malum yerden talimat(vahiy) gelmesini beklemiş olmalılar.

14 Mayıs sonrası, yani doğum günümden bir gün sonra, bu tanrının cezası Arap severlerden kurtulacağız umarım.

Eğer mülteci tarafını diyorsan kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleme:
Gerçeklerden kopuk hayal dünyasındasın. Öyle bir şey bu ülkenin kaderinde yok.

Parti değil, yeni bir ittifak geliyor. Ayrıca bu seçimin alınma kararı şaibeli hukuki olarak mümkün değil.

eğer mülteci tarafını diyorsan kesinlikle katılıyorum ama eğer Hz.Muhammed dediysen ben bir Müslüman olarak dediğini kesinlikle doğru bulmuyorum.
Bunun Müslümanlıkla ne alakası var. Ülkemde hain istemiyorum. Bu Suriyelilerin hepsi hain. İlk olumsuzlukta arkamızdan vuracak bir topluluk ki deprem zamanında da gördük. Savaş çıksa ne olur kim bilir? Sırf ortak dini inanca sahipsiniz diye böyle bir yaklaşımda bulunamazsınız. Bu ırkçılıktan da beter. Biraz özgürlükçü düşünün artık nolur. Yeter gerçekten yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…