Seçim, 14 Mayıs 2023'de olacak!

bakın ben sizin cümlenizi 2taraflı anladım ya mülteciler için dediniz yada arap sever diyerek peygamberimize hakaret etmiş gibi bir düşünce olarak anladım ama senin mültecilere karşı çıktığını görünce lafımı geri çektim ve beni akpliymişim gibi yargıladın her Müslüman AKP'limi oluyor ben onu anlamadım ortak inancımız var diye onları koruduğumu nereden çıkardınız?

Önce adam gibi oku sonra yorum yap.

Ben senin partinle ilgili bir şey mi dedim canım benim? Özgürlükçü düşün dedim. Bu kadar. Arapları sevmemek ile Peygamberi sevmemek arasındaki bağlantı nedir? Peygamberin Arap olması mı? Bu çok farklı bir konu.

Ben seçimi kaybediceğini düşünmüyorum. Bunca sene tüm hazırlıklarını yapmıştır. Heryere kendi yandaşlarını koyuyor zaten gene çalıp çırpcak gibime geliyor.

eğer mülteci tarafını diyorsan kesinlikle katılıyorum ama eğer Hz.Muhammede hakaret etme anlamında dediysen ben bir Müslüman olarak dediğini kesinlikle doğru bulmuyorum.
Arap severlikle Hz Muhammed ne alaka? İkisi çok ayrı şeyler.

Ekteki fotoğraf en sevdiğim fotoğraftır, RTE <3

Dosya Ekleri

• edogan-kuveyt.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 55

Arap sever demek her arabı sevmek demek değil mi bende o yüzden dediğiniz cümleyi yanlış algıladım ve bana cümleyi düzenlemeden önce bir gruba bunların savunmayın dediğin için senin beni AKP'li olarak yargıladığını düşündüm olay bu ve bende yorumumu düzenleyeceğim. Ve son olarak ben bir Arap sever asla olmadım haberiniz olsun.

Arap severlikle Hz Muhammed ne alaka? İkisi çok ayrı şeyler.

Ekteki fotoğraf en sevdiğim fotoğraftır, RTE <3

Yanlış anladım dostum fotoğrafı ben anlamadım olayı nedir neden elini öpüyor bebenin.

Son düzenleme:
Yanlış bir şey mi dedim niye yorumumu beğenmediniz açıklar mısınız?

Yanlış bir şey mi dedim niye yorumumu beğenmediniz açıklar mısınız?

Kimsenin Müslüman olmak zorunda olmadığı gibi Muhammedi'de sizin gibi peygamber olarak görüp sevmek saymak zorunda da değil. Zaten seçimle ne ilgisi var ki gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…