Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Nisan 2023 #11 istanbul2023 dedi: Şimdi anladım memurlara veriliyorsa o zaman arkadaşın paylaştığı Ysk'nin sitesinden iptali yapılabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi ysknın sitesinde ilçe seçim kuruluna gitmesi gerek iptal olur.
istanbul2023 dedi: Şimdi anladım memurlara veriliyorsa o zaman arkadaşın paylaştığı Ysk'nin sitesinden iptali yapılabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi ysknın sitesinde ilçe seçim kuruluna gitmesi gerek iptal olur.
Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #12 istanbul2023 dedi: Şimdi anladım memurlara veriliyorsa o zaman arkadaşın paylaştığı YSK'nin sitesinden iptali yapılabiliyor sanırım Genişletmek için tıkla... Sandık başkanı olduğum için iptal edilemiyormuş. Kura ile çekilmiş. Çok önemli bir rahatsızlık veya bahanen varsa iptal ediyorlarmış.
istanbul2023 dedi: Şimdi anladım memurlara veriliyorsa o zaman arkadaşın paylaştığı YSK'nin sitesinden iptali yapılabiliyor sanırım Genişletmek için tıkla... Sandık başkanı olduğum için iptal edilemiyormuş. Kura ile çekilmiş. Çok önemli bir rahatsızlık veya bahanen varsa iptal ediyorlarmış.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 28 Nisan 2023 #13 Sandık başkanlığı iptal edilemiyor maalesef. 14 Mayıstan önceki gün uykunuzu iyi alın uzun sürüyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Nisan 2023 #14 Alonly dedi: Sandık başkanı olduğum için iptal edilemiyormuş. Kura ile çekilmiş. Çok önemli bir rahatsızlık veya bahanen varsa iptal ediyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Çalıştığın kurumda, aynı seçim bölgesinde (ilçede) ikâmet eden ve görevli olmak isteyip de olamayan birini bulursan o kişi ile ilçe seçim müdürlüğüne gidip değiştirilebiliyorsun diye duydum ben de.
Alonly dedi: Sandık başkanı olduğum için iptal edilemiyormuş. Kura ile çekilmiş. Çok önemli bir rahatsızlık veya bahanen varsa iptal ediyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Çalıştığın kurumda, aynı seçim bölgesinde (ilçede) ikâmet eden ve görevli olmak isteyip de olamayan birini bulursan o kişi ile ilçe seçim müdürlüğüne gidip değiştirilebiliyorsun diye duydum ben de.