Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #1 İyi geceler dostlar. Bana Life is Strange, Beyond Two Souls tarzında yeri gelince üzüleceğim yeri gelince sevineceğim hikaye tabanlı oyun önerir misiniz? Oyun beni içine çeksin o derece Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2020
İyi geceler dostlar. Bana Life is Strange, Beyond Two Souls tarzında yeri gelince üzüleceğim yeri gelince sevineceğim hikaye tabanlı oyun önerir misiniz? Oyun beni içine çeksin o derece
yerdavader Hectopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ( Uzakyol 2. Zabit ) 24 Nisan 2020 #2 The Walking Dead: Season OneTelltale Games'i incelemelisin.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #3 Heavy Rain öneririm güzel bir oyun mutlaka oynamalısınız.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Nisan 2020 #4 Detroit: Become Human ve Telltale oyunları. Pek fazla seçenek yok bu türde.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #5 Malesef yazıalan oyunların hepsini oynadım :/ Haklısınız sanırım.. Random.Person dedi: Detroit: Become Human ve Telltale oyunları. Pek fazla seçenek yok bu türde. Genişletmek için tıkla...
Malesef yazıalan oyunların hepsini oynadım :/ Haklısınız sanırım.. Random.Person dedi: Detroit: Become Human ve Telltale oyunları. Pek fazla seçenek yok bu türde. Genişletmek için tıkla...
Odin the Son of Borr Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ásgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic 25 Nisan 2020 #6 Late Shift, Complex, Bandersnatch vs. olabilir. Bakmanızı öneririm. Complex'i oynamadım. Kardeşim demişti.
Late Shift, Complex, Bandersnatch vs. olabilir. Bakmanızı öneririm. Complex'i oynamadım. Kardeşim demişti.
Elkrieus Femtopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 The Forgotten City oynayabilirsin.