Seçimlerde hile mi yapıldı?

Kim terör örgütü değil diyor hocam.

Şehit bu ülkede hep oldu hep olacak malesef. Terör bitmiyor çünkü. Ama benim kastım deprem mevzusu. Onbinler öldü hocam. Az değil. Askerimizin teröristlerden korumaya çalıştığı halkı bu hükümet öldürdü. Bir düşünsenize. Hükümet 3 kuruş para için binaların deprem yönetmeliğine uygun olmayacak şekilde yapılmasına izin veriyor. Siz de bu yüzden canınızdan oluyorsunuz. Sonra depremden zarar görmeyen vatandaşın biri çıkıp Chp Hdp'nin desteğini alıyor diyip o katillere oy atıyorsunuz. Bunun vebalini alırım diyorsanız seçim sizin. Ama yapmayın. Gelin beraber değişim için tek şansımızı kullanalım. Onların yanlışlarını da eleştiririz gerekirse 5 sene sonra yollarız. Yollamak şuanki hükümetten daha kolay olacak emin olun.

Gelin beraber değişim için tek şansımızı kullanalım. Onların yanlışlarını da eleştiririz gerekirse 5 sene sonra yollarız. Yollamak şu anki hükümetten daha kolay olacak emin olun.

Bu tamamen yanılgı bir düşünce, kimse sen otur kalk dediğinde dediğini yapacak değil garantisi yok.

Sen biliyor musun bu halkın ağır hasarlı binayı orta az hasarlı binaya çevirmek için kaç takla attıklarını? Kendileri ölmeden mezara girdiler içinde yaşadılar.

Hocam konuştuğun kişi çocuk bazı şeyleri anlıyamıyor. Konuşmalarından anlaman gerek cevap verme ben öyle yapıyorum. Çünkü dikkate alınacak bitarafı yok adam şeriat gelecek sanıyor.

Peki hocam iktidarın müjde deyip getirdiği imar affı ne olacak.

Hocam konuştuğun kişi çocuk bazı şeyleri anlıyamıyor. Konuşmalarından anlaman gerek cevap verme ben öyle yapıyorum. Çünkü dikkate alınacak bitarafı yok adam şeriat gelecek sanıyor.
Tamam dostum. En olgun ve en bilgili sensin. Gidip Türk düşmanı olan partiyle ittifak yapan adamlara oy atmaya devam edip sonra askerimiz polisimiz diyip duyar kasmaya devam edin. Çok uğraştınız. Ama didinmeyin 11 güne gidiyorsunuz.

Kardeş niye nefret kusuyorsunuz bak ben sana güzel konuşuyorum millet ittifakını tutunca ne hikmetse başlıyorsunuz nefretli konuşmaya hepimiz ağır konuşuruz burada bir başlarız kendimizden geçeriz ne o ne ben sen işte yok AKP'ye ver yok CHP'ye ver de demiyoruz yönlendirme yapmaya gerek yok bence ve kimin gideceği inan hiç belli olmaz heyecanın kaçmasın 11 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…