Seçimlerde hile mi yapıldı?

CHP hayatında bir kere dahi tek başına iktidar olamamış. Çoklu parti sistemine geçilince halkın tercihi hep diğer partiler olmuş. Git araştır zamanında kim oy çalmış. Atatürkten sonra partide doğru insan kalmadı. Atatürk'e dersim katliamcısı diyen, Atatürk demeye çekinen mustafa kemal diyen adamlarla doldurdular partiyi. Oy çalacak adam %0.50 puan çalamaz mı. Mantıklı düşünün.

Koltuk sevdalısı zaten kılıçdaroğlu bende kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum tek beyaz kurt değil muhalefet seçmeni de bu şekil düşünüyor ve çok yanlış.

Hocam AKP bu kadar oy kaybettikten sonra ilk turda seçimi bitirmesi mantıklı mı? Bir de çıkartılan milletvekilleri ne iş.
Asıl kilit nokta orası.

Koltuk sevdalısı zaten kılıçdaroğlu bende kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum tek beyaz kurt değil muhalefet seçmeni de bu şekil düşünüyor ve çok yanlış.

Evet kesinlikle muhalif seçmen iktidarı göndermek için bir yola baş koydu ama yol gittikçe saçmalaştı farkında değiller, seçim istediğin kişiyi getirmek için yapılır 7 tane parti var ya işte bunu istemiyorum ama bu var falan diye oy atmak veya işte seçisin onu göndeririz kafası sağlıklı gelmiyor bana.

Kılıçdaroğlu Twitter'da ikinci tur için yine bir video yayınladı demek yapıldıysa da uğraşmak istemiyorlar ya da öyle dişe dokunur bir hile olmadı.

Öyle görünüyor hocam. Gerçekten dişe dokunur bir şey olsa hemen açıklama yapardı KK. Ha hile yapıldı mı? Evet. Muhalefetin oylarımıza sahip çıkmaması oluyor bu. KK güzel bir siyasetçidir ama partisinde Mansur ve Ekrem dışında pek de iyi adam göremiyorum ben niyeyse. Normlade CHP de desteklemezdim. Yabancılarda olduğu gibi mecliste 4-5 üyesi olan ama gerçekten çevreci ve insancıl olan bir partiyi desteklemek isterdim ama olmuyor işte. Mecbur oyu stratejik olarak kullanmalıyız. Aylar önce İnce diyenler 180 derece dönüş yaptı çünkü bu adamın gitmesi için oyu stratejik olarak kullanmak zorunluluk oldu. Neyse en iyisi ülkeden gitmeye bakın derim.
Malum adam kazansa bile hayatınızı sürdüreceksiniz. Şeriat falan işin şakası bu arada. Şeriat getirmektense sözde laik olan bir Cumhuriyet yönetimi kullanmak çok daha mantıklı kandırmak için ki ampul tarafı da öyle düşünüyor gibi görünüyor.
Bu arada kim kazanırsa kazansın 1.5-2 sene sonra yine seçim olacak. Ülke şu an siyasi açıdan ikiye bölünmüş durumda. Kim kazansa bir taraf memnun olmayacak ve isyan başlatacaklar yine. Bu yüzden merak etmeyin, en erken seçim gelecek.

Bu arada tepki oyu atmak veya sandığa gitmeyip protesto yapmak gibi bir lüksünüz yok. Anca kendinize zarar verirsiniz.

Yenilen taraf hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmez. Bu insanın yapısında doğasında var. Aynı şekilde diğer taraf kazansa ya da yüksek oy alsaydı şimdiki kazanan tarafda aynı birebir argümanları öne sunacaktı.
Dedikleri hileler seçimi etkileyecek derecede büyük bir şey değil birkaç yerde olmuş olan şeylerdir. Kaldı ki muhalefetin yaptığı hilelerde mevcut internette.

Kesinlikle hocam. Değişimi ben de istiyorum ama tek taraflı bakmamak lazım. Herkes hile yapabilir. Çalınan oylar fazla olsaydı KK çoktan konuşurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…