Tamam da bu Nescafe soğuk kahve dediğin tasarrufu teşebbüsü yabancı, stoğundan müteşebbis üretimine memaliğe dahil değil ki bu, Memaliğinde soğuk kahve yapmaya senin mühendis tekniker teknisyen mi yok üretmeye muktedir fabrikan falan mı yok var , Peki madem niye talep ediyorsun bunu çünkü sen bunu talep ettikçe aç kalacaksın geberik yaşayacaksın.
Gıda mühendisi olup da atıyorum üç kuruşa ağzın koka koka açlıktan sırt yapışa yapışa onun bunun ağız kokusunu çeke çeke hamallık yaparken üç kuruşa kazandığın parayı dur dinlenek serinleyek diye gidip bu soğuk kahveden alabilirsin, Bu sayede ithalatçı kazanır yabancı teşebbüs kazanır ve ithalatçı söz sahibi olur sense ithalatçının zihniyeti altında ezilen hamallık yapan bir gıda mühendisi.
Eee bu da memalikten değil, Yahu almış başına koymuşlar yanına da dur kuru kuru gitmesin diye muhalif koymuşlar daha ne yani, Afrika ülkelerinin birinde dönen aynı muhabbetin Türkiye hali.
AKP'ye basanlara bunlardan daha fazla saygı duyuyorum, onların iyi kötü bir fikirleri var en azından. Bunlar direkt koyun, güdülmek için dünyaya gelmişler.
Ohhhh, şunları okuyunca öyle keyifleniyorum ki. Seçim gecesi AKP kazanınca saat 21:00'dan 23:30'a kadar havaya ateş edenlere afiyet olsun. Yine herkes hak ettiği gibi yönetiliyor.