Oo yine bir yalana inanmışsın ve onun bununu aklıyla da hareket ediyorsun.
Bir kere hiç bir parti, ülkeyi AKP kadar asla kalkındıramadı. 6'lı masada sadece Ali Babacan'a ve Mahsun'a güvenilirdi.
Ayrıca ülke de çökmedi. Ekonomi olarak evet kötü ama Türkiye eski Türkiye değil. Güçlü Türkiye. Türkiye şu an asla ne çökmüş, ne batmış, ne bitmiş ülke ne de böyle senaryoların olabileceği ülke. Ordu anlamında dünyanın en güçlü ülkeleri arasında ki bir ülke mi bitecek ve batacak?
Evet değişmesini düşünüyorum ama bu yüzden de ne idüğü belirsiz ve ülke yönetimi için yetersiz bireylerin başa gelmesini de istemiyorum. Yani bir icraat göremedim bugüne kadar onlardan. Belediyelerinin yıllardır güzel bir şey yaptığını duymadık görmedik. Bi' Mahsun başkan iyi ama oda şu açından iyi, Ankakart getirdi, yeni otobüsler aldı, abonman yaptı (galiba).
Tabi muhalif parti yandaşları belediyeciliği o kadar abarttı ki, bu da ne denli düşüncesiz insanların olduğu belli muhalif de. Çünkü AKP belediyeleri de yakalışık 15 senedir, kömür ve erzak yardımı yapıyordu, sıcak yemek servisleri veriyordu. Kimse abartmadı bunları.
Şunu da unutmamak gerekir AKP'de, Türkiye geneli yaşlılık veya bakıcı parası veriyor insanlar. AKP'de yapıyor.
Daha bundan iki üç ay önce KK, başaörtüyü gündeme getirmişti utanmadan. İş yerleri ve akademil düzeyde başaörtünün nasıl takılacağın anlattı. Hangi devirde yaşıyoruz, hala kafa yapılarını Atatürk ve İnönü zamanından beri gerici ya. Bu kişilerin bir icraatı olmadığı gibi (gerek belediye gerek kendiler) geri kafalılar hala.
Ayrıca KK'in, Atatürk'ün askerlerine "it sürü" diyen particilerle birlik olması da çok utanç verici.
Bu yüzden tarafsız kaldım. Ekonomik anlamda birazcık iyi olsaydık ve kadınların hakkı yenilmeseydi (gerçek mazlum kadınlar), bir dk. düşünmez AKP'ye basardım zaten.