Seçimlerden sonra başlayan zam yağmuru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LGBT'yi destekleyenlere asla oy vermez benim ailem. Ekonomi anlamında zorlanıyor olabiliriz fakat dinimin lanetlediği bireylere destek çıkanlara asla destek vermeyiz.

Bay bay Kemal
Destek çıkmak değil, Özgürlük. Birçok insanın KK'ya oy vermemesinin sebebi neymiş, KK müslüman değilmiş. Ya siz Camiye İmam mı seçiyorsunuz yoksa Cumhurbaşkanı mı? Bende LGBT'yi desteklemiyorum ama onları zorlayarak bu yoldan döndüremezsin. Allahın size verdiği akıl ile araştırma yapmanız ümidi ile bu yazıyı bitiriyorum.

Ordu olarak dünyanın en güçlü ülkeleri arasında olan bir ülke 3-5 tane Suriye sahil güvenlik botuna söz geçiremiyor, balıkçısını koruyamıyor. Ama 25 yıl önce güçsüz (!) Türkiye' nin kara kuvvetleri komutanı sınırda bir açıklama yapardı, Suriye yıllardır beslediği bebek katilini çat diye kovardı.
Yunanistan Ege adalarını işgal eder, asker ve silah yığar, ses çıkarmazsın. Ama 27 yıl önce Yunanistan bir kaya parçasını işgal edemezdi, kaçardı.
Neredeeen nereyee!

Ordu olarak dünyanın en güçlü ülkeleri arasında olan bir ülke 3-5 tane Suriye sahil güvenlik botuna söz geçiremiyor, balıkçısını koruyamıyor.
Olayları bilmediğim için balıkçıları öldü mü yada öldüyse niye öldü yorum yapamam. Zaten bir insan siyaset ile alakalı bir atılımda bulnumuyorsa eğer her şeyi ile gündemini hükümet ve siyaset ile meşgul etmemeli. Zamanına ve kafasına yazık eder..

Son düzenleme:
1 yıllık doğalgazı borusuyla birlikte ikram ediyorlar.

Anlıyorum kardeşim.

Yarın öbür gün dolar 100-200 lira olduğunda yiyecek ekmek bulamazsanız da orduyu kemirirsiniz artık.

Sığınmacı mülteci istilacı işgalci her ne haltsa çözülmediği müddetçe bir halt olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…