Seçimlere 2 gün kaldı!

HÜDA PAR = Gaffar Okkan'ın katili = PKK'ya terör örgütü diyemeyen parti AKP ile iş birliği yapmıştır. Oyunuzu verirken bunu göz önünde bulundurun. Kadınların sahiplendirilmesi mi? Yoksa özgürlük mü?

Kılıçdaroğlu, BabalaTV'de bu iddialara cevap veriyor, hatta sizin attığınız Yeni Şafak videosunu kendisine programda izletiliyor.

Direkt zamanını ayarladım, 4 saatlik videoda aramanız gerekmesin diye:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Jackie ne oldu canım 1 mesajı mı yanıtlıyorsun 5 saattir yoksa rezil olmandan dolayı susuyor musun kürdistan hayalli çocuk?

Gene beğenmedim atıyor

Jackie ne oldu canım 1 mesajı mı yanıtlıyorsun 5 saattir yoksa rezil olmandan dolayı susuyor musun kürdistan hayalli çocuk?

Gene beğenmedim atıyor
Ancak onu atar zaten. Başka da bir halt yapamaz. 1 saattir emoji spamlıyor sadece. Argüman yok fikir yok. Daha çok şey yok da hakarete girecek susturma yiyeceğim.

Beyler ben anladım bu şahıs vatan derken Türkiye'yi kastetmiyor kürt bu kürdistan CHP kazanırsa elden gidecek ya ondan vatan elden gidiyor diyor.

Ben kendimi hazırladım malum olaya. Çünkü 14 Mayıs'ta ilk turda kesin gözüyle bakıyordum ve şoka uğradım bana göre kaybettik bu seçimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…