Seçimlere 2 gün kaldı!

Yurtdışı oyları, ıslak imzalı belgeler, Urfa gibi yerlerde gasp ile Erdoğan'a basmalar, Sahte kimlikler gibi şeylerle 49.50 zor gördünüz acınacak durumdasınız.

Ben kendimi hazırladım malum olaya. Çünkü 14 Mayıs'ta ilk turda kesin gözüyle bakıyordum ve şoka uğradım bana göre kaybettik bu seçimi.
Yorumları oku.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışı oyları, ıslak imzalı belgeler, urfa gibi yerlerde gasp ile Erdoğan'a basmalar, sahte kimlikler gibi şeylerle 49.50 zor gördünüz acınacak durumdasınız.

1 milyon geçersiz oyun kaçı cumhur ittifakına ait bak bakalım. Geçersiz olmasaydı AKP %54 ile kapatacaktı.

Cumhurbaşkanı yerine imam seçmeye devam edin ama aklınızda bulunsun biz varken ülkenin dini hep dinsiz olacak İslam yazmayacak orada.

1 milyon geçersiz oyun kaçı cumhur ittifakına ait bak bakalım. Geçersiz olmasaydı AKP %54 ile kapatacaktı.
Adama bunlarla oy kazandılar diyorum adam bana 1 milyon geçersiz oy diyor hala. Abicim okuma sorunun mu var Erdoğan 45 alıyordu 1 milyon oy mu 54 alıyordu aloo.

54 ile kapatacakmış Erdoğan soylu seçim öncesi vahiy indi ondan milletvekiline kadar tutturdu herhalde cidden şu forumda olmasak başka yerde olsak şu an konuşamıyordun maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…