Seçkin aldıktan sonra hileden ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kawkaa37

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ben eskiden CS'de hile kullanıyordum fakat bırakmıştım 1 aydır da hiç açmadım PC'yi bile formatladım yani VAC'ın yakalayabileceği bir hile yok PC'de ama tam dün seçkin aldıktan sonra SCAR-20 görevi vermişti ölüm maçında görevi bitirdim sonrasında AWP SSG gibi silahlarda noscope vurmaya başladım bu günde ban yemiş görünüyorum. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı param boşa gitti.
Banı önceden hile kullandığım için mi yoksa noscope vurduğum için mi yemişimdir?

Kaldırmanın yolu yok. Noscope vurduğunuz veya oynayışınız için değil. VAC tarafından tespit edilmişsiniz. Eskiden hile kullanmış olmak da problem. Hesabı ateşe atmak gibi bir şey, ne zaman ban yenileceği belli olmaz.

Tehlike, risk ve sonucunda afet.

Selamlar ben eskiden CS'de hile kullanıyordum

Bu kısım yeterli oldu. VAC gecikmeli çalışan bir sistemdir, banların uygulanması genelde biraz sürer zaten. Hile kullandığın için ban yemişsin, PC formatlamakla vs. bundan kurtulamazsın.

O zaman bu saatten sonra bende full açarım bu oyunun kuralı buysa semirage oynarım.

Hile dosyası varsa PC'de oyun fark etmeden varsa ban yersin.

İyi olmuş, önceden hile kullanmış olan yine kullanır, milletin oyunlarını zehir eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…