Seçkin alınır mı?

IhateplasmaX

Picopat
Daha fazla  
Aktif olarak Valorant oynuyorum. CS oynayasım var. Şu an yoldaş ve ölüm kalım oynuyorum. Map bilgim pek olmadığı için rekabetçi girmiyorum. Seçkin alınır mı? Bildiğim kadarıyla şanssız isek 5 ayda falan amorti ediyormuş. Haftada ne kadar oynamam lazım drop için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, para elbet çıkıyor.

2 haftalık dropla cıkarıyon kanka.

Alınır para her türlü çıkıyor. Şanslıysan güzel para eden kasa düşürürsen oyun masraflarını falan karşılarsın.

Öncelikle nacizade tavsiyem Mirage Dust 2 gibi sık oynanan maplerin infolarını ezberlerseniz işiniz kolaylaşacaktır, çünkü seçkin aldığınızda artık oyununuza sadece seçkini olan insanlar geliyor bu da onlarla aynı seviyede olabilmeniz için bazı gerenksinimler istiyor. Ama aptal kişilerde var seçkinde maalesef sekmez kural. Onun dışında her haftada 1 yenilendiği için her hafta yenilendikten sonra 3-4 maç winlesen haftalık drop alabilirsin.

her hafta 1 rütbe atlamanda kasa biriktiriceksen alınır. TP kasman gerekecek onu da maç atarak kasabiliyorsun zaten zor bişey değil.

Oyunu faceit gibi mecralarda düzgünce oynamıyorsanız mantıklı. Onun dışında sandık kasıp para için kendinize eziyet çektiriyorsunuz. Ben aldım 1-2 sandık almışımdır. Her oyunda hile var neredeyse. Oyun zevki için çok mantıksız.

Haftalik drop icin kac saat oynamam lazim haftalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…